Vi offentliggør løbende de 4 brugerfilm fra den netop afsluttede don’t fear the weird-festival. Den første i rækken hedder Sygt Gode Venner og handler om, hvordan man reagerer, når ens bedste ven pludselig bliver indlagt på en lukket afdeling med diagnosen skizofreni. Filmen er både rørende og livsbekræftende og viser et venskab, der trods hårde odds, er stærkere end nogensinde.

Se flere film her: http://www.outsideren.dk/video

Om Forfatteren

Outsideren er Danmarks største online-magasin om psykiatri og psykisk sygdom, produceret af mennesker, der har prøvet psykiske lidelser på egen krop og sjæl. Outsideren er et talerør for folk med psykiatrisk brugererfaring. Outsideren tilbyder også Danmarks største blogger-univers for psykisk sårbare.

Skriv Kommentar

Din e-mail adresse vises ikke offentligt.