Foto: Rasmus Cornelius Nielsen.

Videoreportage fra weird-festivalen

Det er vigtigt, at psykisk syge stiller sig op og viser, at man kan være rimelig almindelig og ligesom alle andre, selv om man har en psykiatrisk diagnose, understreger psykiater Peter Handest i Outsiderens reportage fra Don’t fear the weird-festivalen.

Andre medier har ligesom Outsideren også dækket filmfestivalen, og vi bringer her en samlet oversigt.

Berlingske

Vær ikke bange for de skøre på film
Cinemateket byder på en mini-filmfestival, »Don’t Fear the Weird«, med fokus på psykisk sygdom i filmens verden. Det sker gennem spillefilm, foredrag og debatter, hvor eksperter, psykiatribrugere og publikum kan kommentere fiktionen. Don’t Fear the Weird Cinemateket, tirsdag-torsdag.

Live i TV2 Lorry
www.tv2lorry.dk

P1 Eftermiddag
www.dr.dk

Information
www.information.dk/

Kristeligt Dagblad
www.kristeligt-dagblad.dk

P4 Eftermiddag
Programmet er ikke længere online