Hej. Mit navn er Rose, også kendt som R.M.P. Jeg er en kreativ sjæl, fanget i helvedes mentale lidelse. Jeg har været diagnosticeret med paranoid skizofreni siden år 2014. Der er intet i mit liv lige pt. som er let. Jeg er midt i en indlæggelse (på en lukket afdeling), der nu har varet over et år. Stemmen i mit hoved mobber mig, håbløsheden tynger mine skuldrer. Min største pause fra virkeligheden er, når jeg får hældt al min smerte ned på papir. Jeg tegner, maler, redigerer billeder og jeg skriver både noveller og digte. De ting jeg tegner er de grimmeste ting ved psykiske sygdomme, mine følelser og de dæmoner jeg kæmper med. Intet bliver poleret, alt bliver formidlet hudløst ærligt.
Da jeg opdagede outsideren følte jeg, at det her var stedet hvor jeg skulle ud med mine ting.
I virker som de perfekte personer at dele mine ting med. Jeg håber at det jeg kommer til at lægge op på denne blog, kan få nogen til at relaterer, forstå eller føle. Denne blog bliver en blanding af alle de medier jeg arbejder med. Jeg har også en instagram profil (@the.venom.from.a.rose), som i er velkommen til også at besøge, hvis i vil.
Velkommen indenfor i mit hoved, hvor fornuft bliver fordrejet og det smukke nogle gange bliver fundet i mørket.

4 Kommentarer

 1. Ulven Malene

  Hej Rose,
  Velkommen til på Outsideren – glæder mig til at læse dine indlæg 🙂

  Kærlig hilsen Ulven Malene (blogger på Outsideren)

  Svar
  • R.M.P

   Hej ulven Malene.
   Tusind tak for din søde besked!
   Jeg håber du får en rigtig god dag 🙂
   Kh. Rose

   Svar
 2. Jeanette Bech

  Hej Rose
  Glæder mig til at se din kreative side og høre din historie
  Bedste hilsner Jeanette Bech

  Svar
  • R.M.P

   Tusind tak for din søde besked Janette! Jeg er meget beæret over at du vil læse med. God dag.

   Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.