Mit hoved er fuldt booket. Der bor mange jeg ikke har lukket ind. De banker på min dør når de vil brokke sig, skræmme mig og nedgøre de stykker af realitet jeg prøver at stable. De tramper over det lille værelse jeg har fået tildelt. Og når jeg møder nye mennesker, taler de med dem bag min ryk, men ind i min øregang. Der er en der besøger mig når lyset slukkes, og han støjer og gemmer sig så jeg får søvnløse nætter. Når jeg skal trække luft sender de en der følger mig, og skaber 100 farer som egentlig ikke er andet end frygt. Nogle gange får jeg hjælp til at smide dem ud, men de ved hvor jeg bor og jeg kan ikke skifte adresse. Jeg skal trækkes i og flænses i stykker så deres trofæ med tårer igen kan blive fyldt. Og selv om jeg starter på en ny dag, slæber de min fortid med sig.

5 Kommentarer

 1. R.M.P

  Jeg har været diagnosticeret med paranoid skizofreni siden jeg var 14. Jeg hører stemmer, kæmper med paranoide tanker og føler at verden omkring mig er uvirkelig. Jeg har været igennem mange hårde medikamenter, og fået en del pn, bare for at min hjerne skulle plage mig lidt mindre. Jeg ønsker ikke denne byrde for nogen. Det kan ikke beskrives som andet end et mentalt helvede.

  Svar
 2. Katja

  Det er virkelig godt skrevet. Får du medicin, som hjælper dig? Så din hjerne ikke plager dig så meget? Det lyder til, at du har det rigtig hårdt. Den slags ønsker man ikke for sin værste fjende. Jeg hører selv stemmer, og det er et Helvede uden lige.

  Svar
  • R.M.P

   Tusind tak Katja. Jeg er for nyligt startet på Leponex, men det er stadig meget nyt, så den fulde effekt er der ikke. Jeg er helt enig, ingen har fortjent at gå igennem stemmehøring.
   Jeg er ked af at du hører stemmer. Jeg håber du får den rigtige hjælp og at du holder ud. Og du må have en rigtigt god dag.

   Svar
 3. Nis

  Kære RMP

  Stærkt indlæg igen. Det lyder virkeligt som et helvede. Jeg kan godt lide den korte og kontante, og alligevel poetiske måde du skriver på. Det lyder hvileløst, helt igennem hvileløst, uden pause.

  Katja og RMP, kender I Stemmehørernetværket? Jeg kender ikke selv meget til det, men det lader til at være et godt sted. I kan læse mere om det på http://stemmehoerer.dk/

  Kh

  Svar
  • R.M.P

   Hej Nis.
   Tusind tak for din kommentar, den er ekstremt værdsat.
   Jeg håber du får en god dag 🙂

   Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.