Politikere spørger psykiatribrugerne til råds – debat den 20.

Kom og bliv klogere, og lad politikerne blive klogere på dig, mandag d. 20. november kl. 13-15 i Outsiderens lokaler

Af: Redaktionen
   Foto: Pressefotos

På mandag, altså dagen før valgdagen, byder Outsideren fem byrådskandidater og en nuværende borgmester velkommen, der alle gerne vil have din stemme til det kommende valg. Måske bliver du mere afklaret på, hvem du vil stemme på, måske får du mulighed for at stille det spørgsmål, du længe har brændt inde med, måske du bare gerne møde nogle af landets beslutningstagere i øjenhøjde.

Vi har på et redaktionsmøde forberedt en række kritiske spørgsmål inden for tre temaer, der tager udgangspunkt i: hvordan det er at være psykiatribruger i og uden for arbejdsmarkedet, samfundet som medansvarlig og bosteds-problematikken.

Det er ikke kun os, der skal blive klogere på kandidaterne. De skal også blive klogere på os. Derfor har vi lagt op til, at kandidaterne også skal stille publikum spørgsmål. Vi håber, at de derved får mere indsigt i, hvad der bekymrer psykiatribrugere i dag – og alle jer der er mødt op får mulighed for at blive hørt.

De seks kandidater vi har inviteret er:
Helena Udsen – Alternativet, Liselott Blixt – Dansk Folkeparti, Rune Dybvad – Socialdemokratiet, Karina Bergmann – Liberal Alliance, Charlotte Lund – Enhedslisten.
Derudover vil vi blive beriget med et kort besøg af selveste socialborgmester i Københavns kommune Jesper Christensen.

Hvis du sidder ude i landet og ærgrer dig over ikke at kunne være med, så fortvivl ikke. Du behøver nemlig ikke at gå glip af valgkampens vigtigste debatmøde, da vi livestreamer via vores Facebookside.

Outsideren holder til på Vesterbrogade 103, 1. sal.