Når jeg har haft en dårlig dag, så skriver jeg..
At skrive for mig, det er at bearbejde. Det er sådan jeg kommer ud med mine tanker og følelser. Så jeg tænker at det er på tide at dele lidt ud af hvad jeg skriver. Det er uden filter. Det er ikke læst, rettet til eller blevet pakket ind. De her tekster, det er mig. Mine tanker, følelser, alt hvad der kører igennem mit sårbare sind, det har jeg sat ord på.

Træt af al den fucking stress
Folk skal bare give mig noget plads
Jeg lukker mig ind
Kigger op på måneskin
Drømmer mig hen til et bedre sted
Hvor det ikke er en pligt at følge med

De sir de vil være der hvis jeg falder ned
Men i sidste ende er det mig der sidder i ensomhed
Jeg ser ingen anden vej ud nu
Jeg må kæmpe mig op
Selvom de blir ved med at få mig til at stop

Jeg undre mig over om det hele bar var en leg
Du faldt og jeg greb
Men du brugte ikke andet end beskidte kneb
Du fik mig til at tro
At der ikke var andet end os 2

Hvem ka jeg stole på
Det er næsten som om hele min verden går i stå
Alle mod alle
Den næste der nærmer sig får tildelt en skalle
De snakker i krogene som om de ikke kender til andet
Hvad blev der af at DE var underbemandet
I ved jeg er ægte
Selvom I prøver at benægte
Jeg har været mig selv hele vejen

———————————————————————————————————————————-

Livet er ik forbi

Bar fordi du er på den forkerte sti
Det er ik altid nemt
Det er noget jeg aldrig helt har glemt
Hvordan man kæmper sig op
Helt uden at sige stop

Jeg tror ik helt at du kan se
At jeg ikke synes der er en grund til at le
Da du forsvandt Var det som at falde over en kant
At falde så langt ned
Uden du har et eneste gram samvittighed

Du vendte mig ryggen og kiggede den anden vej
Jeg gjorde alt for at virke sej
På trods af at jeg stadig savner dig
Du knuste mit hjerte
Længe før andre fik chancen
Selvom de sagde de ville ske
Venter jeg stadig på en tryllefe

Om Forfatteren

Jeg er en helt normal ung kvinde på 25 år. Bortset fra jeg har haft en psykose, jeg er dianotiseret med generaliseret angst, parnoid skizofreni samt træk fra panik angst. Dagligt kæmper jeg også med social fobi. Jeg har gennemgået enorme smerter, svigt, modgang, endnu flere smerter og lidt mere modgang. Jeg bruger min stemme, min passion for at skrive, mine erfaringer og personlige beretninger til at tale tabuet ihjel.

En kommentar

 1. Clara

  Hej Manja Marie,
  Jeg har prøvet at finde din mail, men det er ej lykkes, så nu håber jeg at kunne komme i kontakt med dig her på din blog.
  Jeg skriver til dig, fordi jeg kan se, at du skriver åbent om din diagnosticerede skizofreni. I den forbindelse vil jeg høre, om du ville være interesseret i et uforpligtende interview med mig (evt. over Skype), om hvordan det som ung opleves at have skizofreni og om hvorvidt stigmatisering er forbundet hermed. Interviewet er 100% anonymt og er der et spørgsmål du ikke ønsker at besvare, er det helt i orden.
  Du kan kontakte mig på claraskou@gmail.com, hvis du er interesseret eller har yderligere spørgsmål.
  Jeg håber rigtig meget at høre fra dig, men respekterer selvfølgelig også, hvis du ikke har lyst til at deltage.

  De bedste hilsner Clara

  Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.