‘Tanker om Selvmord’ – Mit første foredrag om selvmord

Jeg sidder her med et hav af blandede følelser. Idag har jeg stået i festsalen på Nationalmuseet i København og fortalt mit livs mest smertefulde historie til en gruppe mennesker som jeg aldrig nogensinde har set før.
Min historie er også en historie fuld af håb. Og det er det håb jeg håber at sprede til dem der har brug for det allermest.
Til dem der også kæmper med psykisk sygdom og er selvmordtruende, til deres pårørende og til dem der har mistet til selvmord.

Jeg er så ubeskrivelig taknemmelig over at ha fået muligheden idag og over at stadig ha mit liv så at jeg kan være her og dele. Jeg er så glad og lettet for dette er virkelig stort for mig. Jeg håber at det kun er foredrag nr 1 i mange flere der følger.
Fordi selvmord er vigtig at tale om. Psykisk sygdom er vigtig at tale om. Og det er vigtig at skabe en forståelse for hvordan der er at være selvmordstruet og hvad man kan gøre ved det.

Hør gerne min fortælling. Del den gerne. Send den til en der har brug for at høre den.

Send håbet videre til dem der mangler det.

Tryk på linket for at høre min fortælling:

https://www.dropbox.com/s/my6bv8qga0u5eg6/Tanker%20Om%20Selvmord%20-%20Foredrag.m4a?dl=0