Kom og se vigtig dokumentar om selvmord og håb på Cinemateket 4/4 18.00

Så er det muligt at købe billetter til mit arrangement med Depressionsforeningen på Cinemateket i København den 4 april kl 18.

Vi vil først vise filmen ‘Suicide The Ripple Effect’ af Kevin Hines som er en gribende og meget vigtig dokumentar om selvmord og håb. Bagefter vil dem der ønsker samles i cafeen for Q&A og diskussion.

For at arrangementet skal blive til noget så skal vi sælge 99 billetter inden den 13/3.
Så hjælp os at få dette vigtige event op og stå igennem at købe en billet og komme og se filmen, og del dette med jeres venner og bekendte så at så mange som muligt får muligheden at se den.
Filmen kommer også til Århus men dato er endnu ikke bekræftet.

Trailer og kort beskrivelse af filmen er i dette link. Filmen er på engelsk og desværre er der ingen undertekster.

https://fan-force.com/screenings/suicide-the-ripple-effect-the-cinemateque-copenhagen-dk/

 

THE FILM

At age 19, Kevin Hines attempted to take his life by jumping from the Golden Gate Bridge. Seventeen years later, he still struggles with many of the same symptoms that led him to attempt to take his life, but he is on a mission to use his story to help others stay alive. Kevin has also been one of the key catalysts in helping end a nearly 80-year long fight to construct suicide prevention net on the iconic San Francisco bridge. Kevin takes a journey to better understand the ripple effects his suicide attempt had on his family, friends, and the first responders who helped save him. He’s also working to shine light on inspirational individuals, families, and organizations who are using personal pain to help others find the hope they need to heal.