Jeg var sidst til psykiater i medio juni 2017. At have ventet til i dag, hvor jeg havde medicinsnak med min nye psykiater, distriktssygeplejerske igennem snart 2 år og den medicinansvarlige på mit bosted, ja, det var det hele værd. For første gang oplever jeg en psykiater, der ikke kun har fokus på psyken, men også mine nervesmerter. Hun spørger ind til min nattesøvn og om den besværliggøres fordi jeg har ondt eller hvad der gør det? Hun tænker ikke, at det må være psykisk betinget, men også at fysiske smerter kan gøre det.

Vi var enige om, at der skullle trappes ned i medicin, men hun siger også, at jeg skal være tålmodig. At det kan tage op imod 3/4 år. Vi er startet med lithium. Fra 3 1/2 tbl. Til 2. Denne ændring varer min. 4 uger. Mine kroniske selvmordstanker må ikke forværres i den tid. Endnu en gang er jeg ikke i tvivl om, at hun har dannet sig et grundigt overblik over, hvem jeg er og hvad jeg slås med. For hun spurgte selv ind til hvor slemme de var. For en gangs skyld var en psykiatersamtale en positiv oplevelse…rigtig, rigtig rart.

Om Forfatteren

Jeg en kvinde på 45 år, der har oplevet hele livet på den halve tid. Det skal ses i det perspektiv, at jeg som 40 - årig mistede min kæreste igennem 15 år, da han døde af hjertestop. At jeg siden har følt, at sorgen åd mig op. Intet i livet gav mening. Idag øser jeg ud af min brugererfaring til glæde for diverse tiltag i psykiatrien og dermed, forhåbentlig, for andre brugere her. Det har givet indhold i hverdagen og livet en anden dimension. Hermed velkommen til min blog❤️❤️❤️

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.