At rejse..

Man kan rejse på mange måder. Man kan rejse sig op, men man kan også rejse ud og rundt i verden. For mig er rejse af en helt anden betydning. Jeg tror på at livet er en stor rejse. Mennesker kommer og går, kampe, modgang, sygdom – alt det kommer og går. I sidste ende, kan man ikke gøre andet end at tage ved lære af det.
Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg kan tillade mig selv at drømme større drømme, ligge endnu flere planer og tænke lidt dybere over tingene. Jeg VIL ikke lade min fortid, mine kampe og min psyke, sætte en stopper for alt hvad jeg gerne vil opnå på denne her rejse – også kaldet livet. Så i stedet for at fokusere på alt det jeg ikke kan (af den ene eller den anden grund) så vil jeg fokusere på hvad JEG vil, hvad der giver mig et ekstra smil på læben hver dag, hvad jeg er mega god til og hvad jeg gerne vil udrette. Jeg er ret sikker på når jeg siger, at jeg ved hvad jeg vil – og jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at opnå det..

Jeg vil gøre en forskel en dag. Jeg vil hjælpe andre mennesker videre på deres egen lille rejse. Jeg vil kæmpe til sidste åndedragt, for at kunne kigge mig selv i øjnene og sige du gjorde det fandme Manja, du troede på dig selv og gjorde det. Imod alle odds. Jeg vil være så stolt af mig selv, at det stråler ud af mig. Jeg vil have min familie skal kigge på mig og tænke Hvordan gjorde hun det? Hun klarede det.. Hun er så sej. Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at gøre bare en lille smule forskel i samfundet og verden.

At skulle sidde her og krænge min sjæl ud til jer, som jeg ingen gang ved hvem er, ser ud eller hvad i mon kæmper med lige nu, er pænt skræmmende i sig selv. Jeg åbner mig op 110% når jeg sidder her, i mit lille hjørne med fingrene klar på tasterne. Filteret forsvinder, masken falder af og der er frit løb for alt hvad der skulle være at taste ned her. På en eller anden underlig måde, håber jeg virkelig at det her giver mening, for andre end blot mig. Jeg håber du får sat tankerne lidt igang, jeg håber du får lidt mere mod til at kæmpe en lille smule ekstra, jeg håber du er motiveret for at kunne se lyset for enden..

Jeg har været der.. Jeg har ligget grædende på mine knæ og bedt til Gud, om at lade det her mareridt få en ende. Jeg har været træt.. Det er jeg nu stadig, haha. Men jeg rejser mig, hver gang jeg falder. Jeg rejser mig op, står stabilt på mine 2 ultra stærke ben, og begiver mig videre på mit livs rejse. Jeg er klar til at rejse mig igen.. Er du?