Har du et projekt, som du brænder for at sætte i gang?

– Og har du brug for hjælp og sparring?

Til december starter Outsideren et nyt idéudviklingsforløb op, hvor det vil være muligt at få hjælp og sparring til at gennemføre et projekt. Hvis du ikke allerede har en idé på forhånd, kan du sagtens være med alligevel. I forløbet tager vi nemlig udgangspunkt i, hvad vi hver især er motiveret af og interesserer os for. Disse snakke vil danne fundamentet for den videre projektudvikling – hvor ingen idé er for lille eller for stor. Går du for eksempel med lysten til at starte en aktivitet op for andre, lave en podcast om et emne, der optager dig, eller har du længe ønsket at lave en lille udstilling med egne værker? Alle er idéer, som vi vil kunne arbejde med i forløbet.

Forløbet strækker sig over 4 måneder og starter op d. 5. december kl. 11-13 i Outsiderens lokaler på Struenseegade 9, 4. sal, 2200 København N. Derefter vil vi mødes fast hver onsdag kl. 11-14 i både store og mindre arbejdsgrupper, alt efter individuelle ønsker og behov. Udover de faste mødegange vil det også være muligt at få individuel sparring på sine idéer.

Baggrunden for idéudviklingsforløbet er Outsiderens ønske om at hjælpe flere i gang med at realisere egne idéer gennem sparring med andre. Ofte kan det være svært at gå fra idé til handling på egen hånd, og arbejdet med idéerne i fællesskab vil gøre dette skridt lettere.

Er du nysgerrig efter at høre mere, så holder vi informationsmøde omkring forløbet

Onsdag d. 28/11 kl. 13:00
Struenseegade 9, 4. sal, 2200 Kbh. N

Skriv også meget gerne allerede nu en mail til line@outsideren.dk, hvis du er interesseret i at deltage i forløbet og/eller i at komme til informationsmødet og høre mere.

2 Kommentarer

 1. Birte zarina søndergaard Fischer

  Hej line.
  Jeg vil rigtig gerne ha realiseret en drøm om at skrive en bog om mit liv med en dianosse som bipolar igennem 35 år.
  Jeg er godt igang men savner nogle at spare med.
  Er det forsent for mig at komme på et hold?
  Venlig hilsen Birte Fischer.

  Svar
  • Outsideren

   Hej Birte.
   Der er stadig plads på holdet, så du er velkommen. Vi holder næste gruppemøde onsdag den 12/12 kl. 11-14 Der er indlagt en frokostpause, så tag endelig noget mad med.
   Der er flere i gruppen med samme diagnose, og der er flere, der lige netop arbejder på en bog, så du har rige muligheder for fifs og sparring til at realisere din drøm.
   Hilsen, Loucia

   Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.