unsplash

Jesus og disciplinene på psykiatrisk afdeling sammen med alle overbeviste kristne

I den kommende tid skriver jeg essays om angst, terapi, kærlighed, alkohol, narkomaner, retten til at få børn og meget andet.

Det er underordnet med den tidligere omtalte skrivekrampe, da jeg simpelthen har erkendt, at Football Manager keder mig. Spillet har fulgt mig næsten alle år siden tiden på HF i den lille by Gedved. Det forbedres en smule for hver udgave. De mange fodboldnørder med interesse for det rolige spil kasserer med garanti spillet, hvis en ny version har revolutionære ændringer. Modsat spillet, der i så mange år har været en del af opvågningen sammen med kaffen, så befinder jeg mig i et opgør med tidligere fastlåste mønstre. Det seneste forhold er afsluttet. Årsagerne er interne, men jeg håber på et fortsat venskab, for hun er en intelligent og dejlig kvinde.

Jeg har fortrudt en del tekster gennem tidens løb, men ærligt så håber jeg dæleme ikke, at jeg roder mig ud i et nyt forhold i de næste mange år. Kvinder er herlige, men de er umulige at leve sammen med. Jeg fatter slet ikke meningen med flerkoneri. Stress og angst ville sgu da få kroppen til at eksplodere, og så ville jeg begynde med flugtdruk igen, selvom den metode forhåbentlig er fuldstændig kasseret. Måske vil jeg en sjælden gang snuppe en omgang billard med venner og bekendte, men alene tanken om fuldskab og de efterfølgende tømmermænd skaber en stank af rådne æg i lejligheden, hvilket ikke skyldes en god ølprut. Måske dropper jeg helt og aldeles legen på det grønne klæde. Det må tiden vise.

Desuden kan jeg så sandelig også godt undvære alle de historier, der udvikler sig i misbrugsmiljøer. Selv Sherlock Holmes vil blive forvirret som konsulent for politiet, hvis han skulle finde sandheden, der udvikler sig i alverdens mulige og umulige retninger, når vi er påvirkede af alkohol. Jeg spiller ikke hellig. Jeg har sikkert også fået fordrejet historier en del gange, når promillen stiger over 2 på alkometeret. Nogle gange er jeg faktisk blevet overrasket over, hvilke kvinder jeg ikke kan huske at have dyrket seksuelle udfoldelser med. Og det har intet at gøre med nutidens krav om accept fra begge sider. Voldtægt er noget forbandet svineri, der ødelægger kvinders liv, men det er sgu en sexkiller, hvis man skal stoppe op og spørge en kvinde, mens man er ved at klæde hinanden af, om det er ok, at jeg kysser, slikker og dyrker sex med dig. Jeg har dyrket sex med en del af mine ”venner” på Facebook, men jeg håber dæleme ikke, at alt for mange af jer fakede lyst. Det vil være ret skuffende.

I de længerevarende forhold fik jeg i de yngre dage jævnligt afvisninger af diverse årsager, men det er vist ret naturligt. De mænd, der ikke fatter, at hvis kvindens tørhed ikke skyldes det naturlige fænomen overgangsalder, er i sagens natur voldtægtsmænd. Der er ingen, der kan undskylde en sådan handling med manglende undervisning i biologi.

Det burde naturligvis ikke være nødvendigt med en lov om samtykke til sex, men der er desværre alt for mange mænd, der er så rådne i både det ene og det andet hoved, at de åbenbart er ligeglade med at spolere en kvindes mentale tilstand. Måske er det en en gavnlig straf med tvungen analsex med Mike Tyson i et lukket fængsel………..Bokselegenden er desværre selv tidligere straffet med 3 års fængsel for voldtægt, så måske er det egentlig langt bedre at lade den voldtægtsramte kvinde bore en stor dildo op i røven på gerningsmanden som en del af strafudmålingen. Jeg evner ingen afrundende morsomme bemærkninger til emnet, da jeg har mødt en del kvinder, der sandsynligvis er evighedsskadede grundet seksuelle overgreb.

Valgkampen er i gang, og der er vist ikke de store muligheder for et stort beløb til psykiatrien. Indtil videre handler det hovedsageligt om stramninger på udlændingeområdet og om elendige vilkår til afviste asylansøgere. Det er så sandelig i strid med kristendommens og Jesu ord. Hvis jeg var biskop, ville jeg meget tydeligt bede ukristne finde en anden forening at være medlem af, men så skal jeg døbes, og det gider jeg ikke. Jeg ville nok falde i søvn under min ”barnedåb”.Der er heldigvis noget nytænkning i nogle folkekirker, hvor der spilles anden musik end orgellarm, der må medføre tinnitus hos de fleste præster. Jeg kommer nu aldrig til at blive med i Danmarks største klub, selvom det er fascinerende med en klubleder, der præsterede sit første mirakel ved at lave cirka 100 liter vand om til vin.

Jesus kom ifølge Bibelen til verden ved et mirakel, idet hans mor Maria bliver gravid ved hjælp af Helligånden, uden en sædcelle fra en mand. Og Jesus begynder sit arbejde som Guds søn ved at gøre vand til vin ved brylluppet i Kana og får på den måde “slået sit navn fast” som en lærer, der kan noget særligt og er værd at lytte til.

Og så følger miraklerne ellers tæt i Jesu liv med store konsekvenser for de folk, der er genstand for dem. Jesus hjælper nogle fiskere med at fange fisk, der hvor de ellers ikke kunne få bid, og fiskerne bliver Jesu disciple og gør det at følge ham til deres nye livsværk. Overalt hvor Jesus kommer frem, sker mirakler og folk kommer til tro på ham. Jesus mætter 5000 mænd med bare fem brød og to fisk, og han går på vandet. Og han udfører medicinske mirakler, hvor han helbreder krøblinge og spedalske, og gør blinde seende. Og opvækker Lazarus fra de døde. (Tak for hjælpen til kristendom.dk).

Trods mange socialrådgiveres og jobkonsulenters tvungne hårde kurs ville det cv sikkert medføre en sygemelding og et tilbud om behandling til både kristendommmens klubleder og disciplene. Sandsynligvis ville medicinsk behandling, elektrochok og terapi blive deres hverdag i stedet for ressourceforløb.

Jeg stopper muligvis mine essays til jer døtre efter dette, da jeg muligvis bliver korsfæstet eller noget lignende for mine holdninger i forbindelse med Det Nye Testamente og dermed kristendommen.