HVORFOR!?

DIVERSITET, er noget af det fedeste i denne verden, men ikke om jeg forstår et klap. Hvorfor er vi ikke velsmurte maskiner, uden det store ståhej.

Hvorfor har vi øjne – for at se – javel, men hvorfor er der øjenfarver, farver i flertal, nedsat syn, briller, grøn stær, grå stær hvorfor eksisterer vi overhovedet. Forskellige frisurer, krøllet hår, afrohår, glat hår, hentehår. Hud hvorfor, hudkræft, fregner, modermærker, hård hud, vabler, cutting, ar, hår på armene.

Overvægt, spiseforstyrrelser, knogleskørhed. En HJERNE, tanker, tvangstanker, politiske holdninger højre/venstre orienteret – radikal autonom. HVORFOR. Fødder skostørrelse, nedgroede negle. Marfan syndrom. Organer, rygerlunger, skrumpelever, nyresvigt, organdonation.

Musik, fra hardcore punk til klassisk, fra jazz til hip hop. Hvorfor kan jeg lide det meste, andre kun en enkelt eller 2 genrer. Hvorfor siger nogle ”Fuck the system”, i mens andre siger ”lets do it let’s fall in love”.

Ører, vatpinde, øreflip, øreringe, øretæveindbydende.

Psykisk sygdom, depression, halloer, mani, ikke bare et præparat næh – et hav af psykofarmaka.

Jordbær, kirsebær, smagsløg, kræsenhed, torskerogn, avocado…chokolade.

It goes on and on, inside my head. I want to rip it off.. Men på den anden side, er det også ret underligt ikke at tænke over det. Det er jo virkeligt. Og jeg tænker – somebody gotta be interested in how I feel, ’cause im here and im real (citat, Ani Difranco)!

Goodbye and —–>  Long live the queers