Under parolen ”Hvert menneske tæller!” blev årets Psykiatritopmøde skudt i gang med taler og debat, hvor vi her bringer Outsiderens livestreams og optagelser af begivenhederne.

Af Mikkel Sjølund

Velkomsttale af Poul Nyrup Rasmussen efterfulgt af sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke. Magnus deler i sin tale – for første gang i en offentlig sammenhæng – en personlig historie om at være far til et barn, der har haft angst, og som ikke var i skole i en længere periode.

Poul Nyrup Rasmussens velkomsttale på Psykiatritopmøde 2019

Posted by Outsideren – Ser psykiatrien indefra on Saturday, October 5, 2019

Poul Nyrup Rasmussens og formanden for SIND, Knud Kristensen, giver en status på psykiatrien.

Poul Nyrup Rasmussens og formanden for SIND, Knud Kristensen, giver en status på psykiatrien ved Psykiatritopmøde 2019. #HvertMenneskeTæller!

Posted by Outsideren – Ser psykiatrien indefra on Saturday, October 5, 2019

Hvorfor sker der ikke noget i psykiatrien? Hør svarene fra:

Eva Secher Mathiasen, formand for Dansk Psykologforening
Kristian Frederik Bennedsen, næstformand Landsforeningen SIND
Dorthe Boe Danbjørg, næstformand i Dansk Sygeplejeråd
Trine Torp fra SF
Camilla Fabricius fra Socialdemokratiet

Psykiatritopmøde 2019: Eva Secher Mathiasen, Kristian Frederik Bennedsen, Dorthe Boe Danbjørg, Trine Torp og Camilla Fabricius

Psykiatritopmøde 2019: Hvorfor sker der ikke noget i psykiatrien? Hør svarene fra Eva Secher Mathiasen, formand for Dansk Psykologforening, Kristian Frederik Bennedsen, næstformand Landsforeningen SIND, Dorthe Boe Danbjørg, næstformand i Dansk Sygeplejeråd, Trine Torp fra SF og Camilla Fabricius fra Socialdemokratiet.#HvertMenneskeTæller!

Posted by Outsideren – Ser psykiatrien indefra on Sunday, October 6, 2019

Publikum kom med en række fine indspark, interessante synspunkter og gode idéer til Psykiatritopmøde 2019, som man kan se i denne video.

Det gav anledning til så store klapsalver, at man kunne spørge, om publikum bør fylde noget mere til næste år? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Hvad sagde publikum til Psykiatritopmøde 2019?

Publikum kom med en række fine indspark, interessante synspunkter og gode idéer til Psykiatritopmøde 2019, som man kan se i denne video. Det gav anledning til så store klapsalver, at man kunne spørge, om publikum bør fylde noget mere til næste år? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.#HvertMenneskeTæller!

Posted by Outsideren – Ser psykiatrien indefra on Saturday, October 5, 2019

 

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.