Lige om lidt, om mindre end en måned, har jeg fået lejlighed. Jeg skal fraflytte mit bosted igennem små 4 år. Jeg får chancen for at stå på egne ben. Dog med bostøtte i 7 timer om ugen. Boligen er kommunalt anvist. Der har været et utal af konflikter med personalet her hvor jeg bor, et hav af kortere og længere indlæggelser. Ect- behandlinger m.m
Det var min sagsbehandler enig med mig i, ikke var holdbart.
Officielt brev om at jeg ikke længere er berettiget til §107, ikke opfylder kriterierne og derfor flyttes ud. Nu går jeg og venter afgørelse på, om jeg kan få økonomisk hjælp til flytning som personligt tillæg. Udfordringen her er, at det skal søges hos bopælskommune, altså der hvor bostedet ligger, og ikke handlekommune, som er den jeg flytter tilbage til. Indskudslån skal søges hos kommende kommune.
Frygter afslag på økonomisk hjælp til flytning. For hvad gør jeg så? Så stressende med den forestående flytning og er max presset psykisk. Håber og krydser fingre for et ja.

Foto: Pixabay

Om Forfatteren

Jeg en kvinde på 45 år, der har oplevet hele livet på den halve tid. Det skal ses i det perspektiv, at jeg som 40 - årig mistede min kæreste igennem 15 år, da han døde af hjertestop. At jeg siden har følt, at sorgen åd mig op. Intet i livet gav mening. Idag øser jeg ud af min brugererfaring til glæde for diverse tiltag i psykiatrien og dermed, forhåbentlig, for andre brugere her. Det har givet indhold i hverdagen og livet en anden dimension. Hermed velkommen til min blog❤️❤️❤️

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.