Fra sygdom til sundhed

Af anonym

 

Jeg skriver på baggrund af egne erfaringer med primært epilepsi, reaktiv artrit (gigt smerter), stress angst og depression. Opvokset i en splittet familie fra det 7 år og siden med vold til jeg var 13 og psykisk terror frem til jeg flyttede hjemme fra som 19 årig. Idag er jeg 48. Derudover har jeg en søster med en vaccine skadet dreng.

Jeg er blevet absence fri primært på høje doser af B vitamin. B1 300 mg x 1 og op til 4 x biosym omni B active om dagen. Derudover biosyms vitaminer og mineraler crom, selen, zink og magnesium.

Jeg har arbejdet med tilgivelse af forældre omkring de problematikker der har skabt vrede og modvilje da jeg var ung, med det formål at få vrede og angst til at forsvinde. Da det oftest er de fortidige problematikker der problematiserer de nutidige relationer.

Jeg har lagt min kost om til rå uforarbejdet kost i det omfang det er muligt. Pt. spiser jeg råt kød og rå æg. Rå ko mælk usaltet smør ost og fløde skal erstatte de pasteuriserende produkter jeg indtager nu, som øko jersey sød mælk med 38% fløde, fed ost og smør. Plante baseret i meget lille omfang.

Det lyder skørt men mine udfordringer er på kraftigt tilbagetog.

Jeg vil henvise til noget af det materiale der har formet mine tiltag. B vitaminerne var dog min egen ide. Morgen absencer forsvandt hurtigt og min mistanke om tidelig demens forsvandt ligeså.

Mit tiltag om at tilgive mine forældre kom fra Jesse Lee Peterson. Han er kontroversiel og det har sin rod i et kristent billede, men ikke desto mindre virker det. Et fysisk møde hvor det kun handler om tilgivelse. Derud over praktiserer han noget han kalder “silent prayer”(stille bøn) der distancerer en fra ego og refleksion i fortid og nutid. Det handler om at være i nuet. Meget effektivt. Morgen middag og aften.

https://soundcloud.com/jesseleepeterson/be-still-and-know

Når ens belastninger sænkes og angsten forlader en, er der ikke forudsætning for stress og deraf depression samt andre psykiske lidelser. Man skal dog huske at nogle mennesker har så dårlig fysiske forudsætninger, at forventer man de skal løfte en almindelig daglig byrde så bryder de fysisk sammen. (Det er der den rå mad gør en væsentlig forskel).

Min inspiration til at spise råt fandt jeg hos Aajonus Vonderplanitz. Han har skrevet bogen “We want to live”.

https://www.youtube.com/watch?v=mVP9HqV8yoY&list=WL&index=7&t=0s

Han har en meget interessant livs historie. Han er også meget kontroversiel da han har haft mange udfordringer ifm myndigheder og medicinal industrien. Ikke desto mindre er det min erfaring at gigt smerterne er i kraftigt tilbagetog og min krop er begyndt at pulsere med energi igen. Må det fortsætte:-) Der ligger et stort opgør med vores kogning og stegning. Studerer man bla. de oprindelige eskimoer var de fri af sygdomme.

Et godt eksempel:
https://www.youtube.com/watch?v=-oWGxBekvcU&list=WL&index=3&t=0s

Pga. min søsters udfordringer med hendes vaccine skadede dreng, primært pga aluminium i vaccinerne faldt jeg over et retsforhør med Stanley Plotkin. Han har opfundet vacciner og arbejdet overalt som konsulent i vaccine industrien samt bill gates foundation.

Det vedhæftede klip er på 9 timer, men! det giver et indblik i vaccine industrien, omkring hvad der egentligt kommer i vaccinerne og i hvor lille omfang de egentlig har dokumenteret virkning. Ja måske engentlig skadelig. For mig var det “uhyggeligt” spændende.

Stanley Plotkin, Under Oath on Vaccines:
https://www.youtube.com/watch?v=ZS0cYAFs2ps&list=WL&index=11&t=0s

På min rejse med at forstå hvordan psykisk traume kan forårsage fysisk sygdom faldt jeg over “German new medicine” forkortet GNM.

Præsenteret af phd Caroline Markolin:
https://www.youtube.com/watch?v=ibP_CZF8N44

Hjemmeside:
https://learninggnm.com/home.html

På hjemmesiden er der et indeks hvor de fleste sygdomme kan slås op.

German new medicine og Aajonus Vonderplanitz har det sammenfald at de forklarer bakterier og virus på en anden måde end det vi har lært. At de er gavnlige og at de assisterer kroppen med at hele. At vi primært er bakterier og at kroppens celler fabrikerer virus. At virus fra dyr og mennesker kun kan gøre mennesker syge ved injektion. Det er den eneste vej ind og kan resultere i anafylaktisk shock.

Virus Mania – The Truth about Infectious Diseases – Part 1
https://www.youtube.com/watch?v=eQLjqne2CEU

Virus Mania – The Truth about Infectious Diseases – Part 2
https://www.youtube.com/watch?v=oBFLou1hAHA

Biological warfare _ Man made viruses
https://www.youtube.com/watch?v=FbG1xMRvXjs&list=PLbk5EoQR1pK3jTKBR_wmjkwxiCOJMLqrP

I det regime er det meget svært at forklare hvad der sker idag. Men på den anden side meget let at forstå. Jeg kan kun opfordre til at man stiller spørgsmåls tegn ved alt. Det lader til at meget er “vendt på hovedet”.

Vi står foran en tid hvor teknologien tager en stort spring med 5G. Det er måske en ide at være orienteret hvordan høj frekvensbåndet påvirker ilt. I stil med hvordan lav frekvens i vores mikrobølgeovne på virker bla. vand. Det sættes i vibration. Der af varme.

https://www.youtube.com/watch?v=CtfqUtW_8AA.

Jeg håber at bare 1 person kan have gavn af mine erfaringer. Så er denne mail ikke spildt.

Alt vel i fremtiden til jer!