Midt i en indlæggelse

Jeg har været indlagt i længere tid grundet min bipolare diagnose. Jeg har fået en serie på 9 ect-behandlinger. Desuden er jeg trappet ud af noget medicin og ved at starte op i lithium. Jeg arbejder på at få det godt, men det er svært. Særligt grundet et mål der hedder sig, at jeg d.24/8 – 28/8 skal på recovery-højskole på Ubberup. Vi er ca.36 deltagere og det virker p.t uoverskueligt.
Jeg skal forhåbentlig have lavet nogle aftaler m. Afdelingen/lægen om det hele i morgen. Hvad det kommer til at indebærer er jeg nervøs for. Er ikke klar til udskrivelse.
Oven i alt dette har jeg en far der i juli var igennem en større operation for kræft og inden da igennem flere kemo-ture. Og kemoen venter forude igen, med stor sandsynlighed. Det er svært når ens far bliver så sur.
Lige nu kører flere og flere dumme tanker, tanker som skal ud, væk, forsvinde.