Jeg har været indlagt i længere tid grundet min bipolare diagnose. Jeg har fået en serie på 9 ect-behandlinger. Desuden er jeg trappet ud af noget medicin og ved at starte op i lithium. Jeg arbejder på at få det godt, men det er svært. Særligt grundet et mål der hedder sig, at jeg d.24/8 – 28/8 skal på recovery-højskole på Ubberup. Vi er ca.36 deltagere og det virker p.t uoverskueligt.
Jeg skal forhåbentlig have lavet nogle aftaler m. Afdelingen/lægen om det hele i morgen. Hvad det kommer til at indebærer er jeg nervøs for. Er ikke klar til udskrivelse.
Oven i alt dette har jeg en far der i juli var igennem en større operation for kræft og inden da igennem flere kemo-ture. Og kemoen venter forude igen, med stor sandsynlighed. Det er svært når ens far bliver så sur.
Lige nu kører flere og flere dumme tanker, tanker som skal ud, væk, forsvinde.

Om Forfatteren

Jeg en kvinde på 45 år, der har oplevet hele livet på den halve tid. Det skal ses i det perspektiv, at jeg som 40 - årig mistede min kæreste igennem 15 år, da han døde af hjertestop. At jeg siden har følt, at sorgen åd mig op. Intet i livet gav mening. Idag øser jeg ud af min brugererfaring til glæde for diverse tiltag i psykiatrien og dermed, forhåbentlig, for andre brugere her. Det har givet indhold i hverdagen og livet en anden dimension. Hermed velkommen til min blog❤️❤️❤️

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.