Nyt medie med fokus på psykiatri og mental sundhed er gået i luften

Er der for lidt fokus på emnerne psykiatrien og mental sundhed i det danske mediebillede? Helt sikkert, hvis du spørger mig. Derfor har jeg begivet mig ud på en svær og hård rejse. Jeg vil skabe og starte et nyt nyhedsmedie med fokus på disse emner. 

Alle er velkomne til at læse med

Alle interesserede kan og skal kunne læse med, og jeg har valgt at kalde mediet: mentalbladet.dk.

Rettelse: tidligere hed det sindssyg.dk, men jeg har nu ændret navnet. 

Mediet er lige gået i luften, og derfor er det noget tomt. Men fra nu af vil der løbende komme nyheder, analyser og perspektiver inden for emnerne, der dækkes. 

Manden bag

Hvem er manden bag, tænker du så nok? Jeg hedder Bjarke, jeg har læst på Danmarks Medie -og Journalisthøjskole, men nåede ikke at gennemføre uddannelsen, da jeg selv er en af dem, der har en psykisk diagnose. Og desværre blev jeg for stresset og presset af uddannelsen, mens jeg var i det. Men jeg vælger at se sådan på det, at jeg nu kan se, skrive og fortælle om psykiatrien og mental sundhed helt indefra, fordi jeg forstår det oprigtigt, og det tænker jeg absolut er en fordel. 

Objektivitet i fokus

Målet er, som på alle andre medier, at dække emnerne objektivt og efter alle journalistikkens principper. Hvis det lyder interessant for dig, så kan du jo gå ind og tjekke www.mentalbladet.dk. Siden er stadig under udvikling, men det er her, der fra nu af vil komme nyheder og perspektiver om psykiatrien og mental sundhed. 

Så nu er vi gået i luften, og jeg håber, at du vil være med til at sprede ordet. Og har du en historie, du vil dele med mig, så tøv ikke med at skrive til: bjarke@mentalbladet.dk. Det kan være alt fra uretfærdighed over den personlige historie til debat-indspark.

Fortsat god dag!