Blog 3.

I dag gik jeg en tur på Solbjerg Kirkegård med min veninde, Lise en time i kulde og sne. Vi mødte en flok legende børn med to pædagoger, som var ivrige efter at skyde os ned på stedet. Vi duellerede med dem, inden vi begav os af sted mod nye oplevelser.

Vi så nogle smukke, spændende gravsteder med mange blomster og interessante figurer såsom katte, fugle og engle. Nogle af de afdøde var meget savnet af familien og ved en del gravsteder hang der perleplader til minde om afdøde.

Det var alt i alt en dejlig dag og vi tog afsked med hinanden på Frederiksvej, Frederiksberg ved en børnehave. Lise cyklede hjem til sig selv på cykel mod  Vanløse, mens jeg drog hjem til mig selv med bus 4A.

Susanne

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.