Vaccineskade

Bivirkningsramte 

På et tidspunkt talte jeg med en ernæringsterapeut, der havde flere klienter i behandling for bivirkninger efter hpv-vaccinen. Flertallet kunne bl.a. fortælle, hvordan de mærkede en irritation og grænseoverskridende adfærd, i dem selv efter hpv vaccinering. Man kan læse artiklen her .

Jeg medgiver, at jeg var psykisk udfordret før min vaccinering 2012. I en undersøgelse i artiklen her, står der, at mange med psykiske problemer, som har fået hpv-vaccinen, bagefter blev henvist til et hpv-center. Man indikerer også, at noget andet kan ligge til grund for patientens reaktioner end selve hpv-vaccinen.

Jeg synes, mine reaktioner på vaccinen, minder om en traume respsons. Man kan i den første artikel nævnt, også læse om en  mulig sammenhænge mellem en overproduktion af D laktat hos nogle hpv vaccineskadede, der er resulteret i en skadelig og bakteriel overvækst hos nogle af de vaccinerede.

 

Erstatning

Det burde være erstatningsgrundlag nok, at man har vaccineret en gruppe med psykiske udfordringer, der angiveligt reagerer voldsommere end andre hpv-vaccinerede. Flertallet af bivirkningsramte oplever en voldsom stressreaktion fra adjuvanten i hpv-vaccinen. noget jeg  fik jeg af vide af lægen, der undersøgte mig på Synkobe centeret. En israelsk forsker kalder adjuvanten (hjælperen) for en Trojansk hest.

 

Genoptræning

Vaccineskadede kan ikke tåle højintensiv sport, men man skal træne noget, for at minere stressen i kroppen, fortalte lægen også, til undersøgelsen.

Mange af de tidlige vaccineskadede er ikke blevet oplyst om, at de skal holde sig i ro 14 dage før og efter en hpv-injektion. Igen et erstatningsgrundlag, mener jeg.

Afdelingen for kvindesygdomme på Herlev hospital, har vurderet, at jeg lider under abnorme blødninger hver måned. Det står også, på listen af mulige bivirkninger, efter hpv vaccinering.

Det virker hovent, når lægemiddelstyrelsen skriver, at de næsten ikke modtager nogen indberetninger om bivirkninger fra hpv-vaccinen i dag. De har udfaset Gardasil1 og indført Gardasil9, og det er sandsynligvis derfor, at færre melder om bivirkninger. Ligesom, at man idag får en grundigere vejledning, forud for en hpv-vaccinering.

Flere af de tidlige vaccineskadede, efter Gardasil1 er  er stadig mærkbart syge. Nogle er også på overførselsindkomst, eller er blevet førtidspensioneret, ligesom jeg selv.

Kun 3 har modtaget erstatning, har jeg læst, ud af flere hundrede vaccineskadede herhjemme. Tilsammen Har de modtaget 4 millioner kr.

Man kan bruge mange penge på at blive rask, og det er ikke alle, der har råd til behandlinger, der har hjulpet flere vaccineskadede.

Jeg bliver selv symptombehandlet med psykofarmaka og har taget det næsten “nonstop” siden 2016. Det er en stærk medicin, der bla. kan påvirke dine tænder. 

Der findes i USA et vaccine-kompensationprogram, under HRSA, National Vaccine Injury Compensation Program | Official web site of the U.S. Health Resources & Services Administration, Det findes så vidt jeg ved, ikke i samme stil herhjemme. 

Her til sidst et citat, med en reference til min situation:

Frankenstein kiggede på, hvad han havde skabt, og løb væk i frygt. Han havde mistet kontrollen, ivrig efter at blive en succesrig videnskabsmand, og skabe det perfekte menneske. I stedet, havde han skabt et monster”

Bh J