OM “PLAY” KNAPPEN

Når jeg ser på de mennesker, der lever deres liv og kører derudaf med 180 i timen, der hvor jeg må sige stop, bliver jeg misundelig. Ikke over hvad at de gør, men at de kan det, de gør. Det er, som om de er små maskiner, der trykker på play, når de vågner, og stop, når de går i seng. Det kan måske lyde negativt, men det synes jeg bestemt ikke, det er. Nej. Jeg misunder dem, der kan det. Dem, der har evnen til at køre derudaf uden at skulle stoppe op og tænke, mærke efter og føle, hvordan de har det. Dem, der kan arbejde over flere timer uden at gå ned med stress. Dem der har en play knap, der holder hele dagen.

 

HVAD ER PLAY KNAPPEN?

Play knappen er den knap, vi alle sammen trykker på om morgenen for at frigive dagens energi. Den bliver holdt inde, indtil al energien er opbrugt. Nogle dage popper den ud tidligere end andre, og nogle dage når jeg slet ikke at trykke på den.
Jeg misunder dem med en play knap, der først popper ud, når de skal i seng, fordi det minder mig om den tid, hvor jeg selv havde den slags play knap.

 

PAUSE KNAPPEN

Jeg savner nogle gange den tid, hvor jeg var i stand til at lave noget hele tiden uden at skulle trykke på pause og tænke over, hvad jeg var i gang med. Eller trykke på pause for at gemme energien til senere. Den der pause knap er en, jeg bruger meget ofte nu. Jeg bruger den flere gange om dagen for lige at mærke efter, om det næste jeg skal til at gå i gang med, nu også er det rigtige for mig, eller for at gemme noget energi til senere. Det er jo et eller andet sted godt, fordi det er det rigtige at gøre, men det betyder ikke, at jeg ikke er træt af det. For det er jeg virkelig indimellem. Træt af at skulle føle og mærke efter hele tiden, og ikke bare at gøre. Gøre hvad jeg skal og bør, og ikke hvad jeg føler for. Det er selvfølgelig fedt nogle gange kun at gøre det, man føler for, men andre gange kunne det være lækkert at have energien til at tage en tur i fitness, selvom jeg måske ikke lige føler for det, men fordi jeg ved, at det er godt for mig. Jeg glæder mig til en dag at have det overskud igen. Hvis den dag nogensinde kommer.

Jeg ønsker mig en play knap, som først popper ud sidst på dagen. En play knap, som holder mig kørende hele dagen og ikke bliver afbrudt af pause knappen.

Et styks af den tak.