Outsideren i Huset for Psykisk Sundhed

I det sidste år har frivillige fra Outsideren været til stede i Huset for Psykisk Sundhed to gange om ugen med god Outsiderenstemning, fællesskab og smagsprøver på Outsiderens aktiviteter. På den måde kan brugere af kommunens og regionens tilbud om behandling tage det første skridt til at komme videre til Outsideren eller andre foreninger. Brobygningsprojektet ”Getting Back” er et samarbejde med Københavns kommune og Region Hovedstadens Psykiatri, finansieret af Sundhedsstyrelsen.

Vi har lavet en lille film (4 min) til medarbejdere og brugere af Huset for Psykisk Sundhed. Her kan du se én af vores aktiviteter og møde to af de frivillige, der fortæller om, hvad det har givet dem at blive en del af fællesskabet i Outsideren: https://outsideren.dk/getting-back/

Kontakt projektleder Britta Thomsen, hvis du vil vide mere: britta@outsideren.dk 52 16 77 23.