Vejen mod noget nyt

For tiden går det både op og ned. Jeg får søgt en del jobs og har allerede været til to jobsamtaler. Det er lidt anderledes at søge fleksjob, da man både skal sælge sig selv, men også forklarer sine skånehensyn. Jeg vil jo helst vise det allerbedste, så det er virkelig en balancegang at vise begge sider.

Den første samtale foregik ved en kro, som rengøringsassistent. Jeg kunne starte nærmest med det samme og bestemme, hvor mange timer og hvornår jeg ville arbejde. Lønnen var også rimelig god. Alting virkede jo godt. Desværre var stedet meget mørkt, beskidt og ikke et sted, som jeg kunne se mig selv i. Jeg har OCD, så det vil ikke være det rette match, for jeg vil blive for påvirket af det beskidte sted.

Den anden samtale foregik på Aabenraa Sygehus, som sekretær. Jeg var jo meget beæret over at blive kaldt til samtale ud af ti personer. Desværre fik jeg ikke jobbet, da de fandt den rette kandidat i en lægesekretær. Det eneste jeg faktisk blev valgt fra på, var at jeg ikke kunne lægesprog. Jeg var ikke ked af at blive valgt fra, for jeg lærte noget nyt til samtalen.

Jeg skal så til en samtale på et plejehjem, som administrativ medarbejder. Så det er jeg noget spændt på, hvordan det går. Allerede på fredag, så det er lige om lidt.

Under min jobsøgning har jeg fokuseret på to slags jobs, som jeg har mest erfaring i. Jeg har søgt mange kontorstillinger, da det er virkelig er noget, jeg brænder for.

Jeg har også søgt som rengøringsassistent, da jeg har fået en god erfaring og godt kan lide, at det er et selvstændigt arbejde.

For at finde flere jobannoncer har jeg også valgt at søge i en nabokommune, som ligger ca. 30 km væk. Det har jeg fået mulighed for, efter jeg har købt en ny bil, som har gjort tingene noget nemmere.

Jeg ser lyst på min fremtid, og der skal nok komme et job, som passer præcis til mig.