Alt det jeg er, som ingen ser

Er grund til ikke at blive her

Hvem er jeg, hvad er jeg for

Jeg ved det ikke, hvem gør så

 

Er der brugsanvisning til livet

For at jeg ikke synker skibet

Hvem er jeg, hvor findes svar

På alle de spørgsmål jeg har

 

Går i ring, og alt jeg finder

Er tomhed, iturevne minder

Hvem er jeg, i det syge spil

De kalder livet, som de vil

 

Hvad gør mig, til dette her

Den skikkelse i spejlet der

Hvem er jeg, er jeg nogen

Hører jeg til her på kloden

 

I mit spejl står en fremmed

En skal, følelserne lammet

Hvem er jeg, et menneske

Indtil kroppen kun er aske

Om Forfatteren

Jeg hedder, Camilla. Er 27 år. Har skrevet digte i 5-6 år efterhånden. Skriver om mig selv, mine tanker og følelser. Jeg eksperimenterer med min skrivestil, da jeg oftest skriver i AABB rim, men udfordrer mig selv lidt i andre rim-strukturer, eller slet ingen rim. Er ny herinde, men har og er på andre blog-sider. Så jeg i gang med et kæmpe skridt i mit liv, en udgivelsesproces af en digtsamling.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.