Don’t fear the weird 2019

https://www.youtube.com/embed/WAg5zKBZmls

Iris
Efter en traumatisk oplevelse begynder Jens at høre stemmer. Op igennem ungdommen overtager stemmerne langsomt kontrollen over alle dele af Jens’ liv og prøver at slå ham ihjel. En dag sker der noget uventet, og det bliver starten på en helt ny tilværelse.

 

 

https://www.youtube.com/embed/lnZKUk0RS_8

Shine
Filmen “Shine” er en smuk og kunstnerisk stemningsberetning om fremmedgørelse og depression. Lad dig inspirere af Laurette, der deler sin vej til livsglæden og modet til at være i verden, præcis som hun er.

 

 

https://www.youtube.com/embed/NEQM3R8wKYk

I portens skygge
Igennem sine dystre tegninger inviterer Thorbjørn os på en eventyrlig rejse ind i det skizofrene sind – en rejse, der er fascinerende og frygtindgydende på samme tid. Denne brugerfilm blev vist på Don’t Fear the Weird-festival 2019.

 

 

https://www.youtube.com/embed/3NF9dYiDjHw

– at holde tand for tunge – spiseforstyrrelser og andre gebrækkeligheder
I filmen “- at holde tand for tunge – spiseforstyrrelser og andre gebrækkeligheder” kan du høre Piyanah Hassing Steenberg fortælle om, hvorfor hun har valgt at lade sit køleskab være tomt. Filmen beskriver hun således:

– For mig handler filmen om skam, at føle sin livsnerve cuttet, dovenskab, kedsomhed, æderi, identitet og ensomhed og om mig i denne kamp.

 
 
Vælg en anden kategori af videoer:

Don’t Fear the Weird 2021

Don’t Fear the Weird 2018

Don’t Fear the Weird 2017

Don’t Fear the Weird 2016

Med egne ord

Diverse videoer