Skyerne Skrivehold

Skyerne skrivehold

Er du mellem 18 og 25 år? Eller går du på en gymnasial uddannelse? Har du lyst til at prøve kreativ skrivning? På Outsideren har vi udviklet et spændende tilbud til dig og en gruppe på 8 unge, der tør bruge jeres kreative energi til at lære noget helt nyt om jer selv og jeres verden gennem det at skrive. Undervisningen foregår over 12 gange frem til sommer.

Vi henvender os til dig, fordi vi gennem flere års erfaring med kreativ skrivning ved, at det skrive er et godt sted at få afløb for både gode og dårlige tanker og følelser. Og særligt et godt sted at parkere de negative. Og i stedet for at havne i alle mulige udmattende forklaringer af de problemer, der findes, skriver vi det ned og skaber noget smukt ud af det, hvad enten det er kaos eller kærlighed. At skrive er som at flytte ind et helt nyt sted. En ny begyndelse for at skabe noget særligt personligt.

Har du oplevelser med at have det svært med psykisk sygdom/sårbarhed og andre eksistentielle vanskeligheder? Kreativ skrivning giver dig magten tilbage og mulighed for at blive bedre til at udtrykke dig og flytte nogle indre grænser. Ved at nørde med det danske sprogs nuancer og ved at blive dygtigere til at fortælle og bearbejde lige netop de historier, du har lyst til. Og fordi livet er så meget mere end sygdom.

Du skal ikke have nogle forudsætninger andet end lyst til at udtrykke dig kreativt og blive inspireret. Det kan være i form af at arbejde med digte eller korte tekster, fiktion eller selvoplevet. Du vil blive en del af et godt ungt socialt fællesskab, der arbejder kreativt med sproget og med viden om litteratur og andre kulturelle strømninger. Vi er inspirerede af billedkunst, film og musik. Når vi giver hinanden feedback foregår det altid konstruktivt, det er et spørgsmål om tillid, når man læser op af ens tekst. Men det er det, man lærer noget af, det der gør én mere bevidst om ens valgmuligheder og gør historierne stærkere.

Vi er et sted, hvor man kan melde fra på en dårlig dag uden dårlig samvittighed.

Undervisningen består af

• dine tekster

• oplæsning af tekster

• gode råd til en personlig, subjektiv skrivestil

• indblik i forskellige kreative processer

• samtaler om skønlitteratur

• fælleslæsninger af relevant litteratur

• udflugt

Al aktivitet er i undervisningen. Dog udformer underviseren en lille opgave hver uge som inspiration, ikke som noget krav.

Ud over undervisningen vil der være mulighed for at arbejde med podcast og tekster til hjemmesiden, hvis man føler for at få noget ud til vores mange læsere. Men det forventes ikke.

Kurset strækker sig over 12 torsdage fra kl. 16-19 og foregår på adressen:

Outsideren
Sortedam Dossering 81, kl.
2100 København Ø

Kurset er gratis og inkluderer fællesspisning.

Om underviseren
Mit navn er Thomas Boström, forfatter og leder af Outsiderens Skriveskole. Jeg har mange års erfaring med mine egne værker og undervisning i skrivning og andre kreative fag.

Kontakt
Skriv en mail, hvis du tror det måske kunne være noget for dig. Vi har et individuelt møde inden vi starter, hvor du kan fortælle lidt om dig selv. Og hvor du kan møde mig og se vores undervisningsfaciliteter. Kom også gerne hvis du ikke ved, om det er noget for dig, men bare er nysgerrig.

81 11 76 64
thomas@outsideren.dk

Læs også denne artikel om skriveholdet:

Nyt skrivehold for unge: Der er meget mere i det end glæden ved at skrive