Diverse videoer

Diverse videoer
Anders Stjernholm: ”ADHD er en ret sjov diagnose”
Må man gøre grin med psykisk syge? Komikeren har ikke noget problem med det. For når han underholder om sygdommen, så peger han lige så meget fingre af sig selv som af andre. Han fik nemlig selv diagnosen ADHD som voksen. Outsideren mødte ham til filmfestivalen ´Don’t Fear the Weird’, hvor han blandt andet fortalte om humor og psykisk sygdom.
Lilian: Mød os som lige kollegaer
Lilian fortæller om sit arbejde som peer-støttemedarbejder. Videoen er produceret for Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden 2016 i samarbejde med Outsideren.
Outsiderens Street art værksted
Vi lægger ud med en ny video om Outsiderens Street art værksted, der følger #TheWeirdCrew på vej ud i byens rum. Du kan selv deltage i Outsiderens Street art værksted tirsdage kl. 14-16.
Christian: Du skal være autentisk
Christian fortæller om sit arbejde som peer-støttemedarbejder i Helsingør. Videoen er produceret for Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden 2016 i samarbejde med Outsideren.
Outsideren – ser psykiatrien indefra
Ny kort reklamefilm om Outsideren – ser psykiatrien indefra. Del den meget gerne!
Trine Petersen: Kvinden med de to ansigter
Trine Petersen, der har været hardcore selvskader, og som er retspsykiatrisk patient, fortæller om sin selvbiografi “Kvinden med de to ansigter”, som udkom hos Outsideren den 9. december 2015.
Med egne ord – Clarissa
Clarissa fortæller, hvordan dialektisk adfærdsterapi og “Vendepunkt”-kurser har hjulpet hende med at håndtere sin borderline. “Jeg fik alt for meget medicin, og medicin kan ikke stå alene”, siger hun. Hør hendes åbne og ærlige historie i vor serie “Med egne ord”.
Helles sang
“Jeg møder livet i et svimlende sekund,” lyder en af linjerne i Helle Frovsts digte. Hun er frivillig på Outsideren. Terkel Winther har samlet digtene og sat billeder og musik til, mens Helle danser.

 
Vælg en anden kategori af videoer:
 
Don’t fear the weird 2018

Don’t fear the weird 2017

Don’t fear the weird 2016

Med egne ord