Diverse videoer

Videoreportage fra weird-festivalen
Don’t Fear the Weird-festivalen blev et af Cinematekets mest succesfulde arrangementer i 2016. Outsideren har produceret dette nostalgiske tilbageblik, så man kan mindes de gode stunder og den fænomenale stemning.

 

 

Jørgen Leth om psykisk sygdom og film
Jørgen Leths introduktion af filmen Birdman trak fulde huse under festivalen. Vi tog en ærlig snak med ham om psykisk sygdom – både på film og egen krop – og hvorfor det er så ufattelig vigtigt at tale mere åbent om et ellers tabubelagt emne.

 

 

Anders Stjernholm: ”ADHD er en ret sjov diagnose”
Må man gøre grin med psykisk syge? Komikeren har ikke noget problem med det, for han peger lige så meget fingre ad sig selv som andre. Vi mødte ham til Don’t Fear the Weird, hvor han talte om humor og psykisk sygdom.

 

 

Outsiderens Street art værksted
Vi lægger ud med en ny video om Outsiderens Street art værksted, der følger #TheWeirdCrew på vej ud i byens rum.

 

 

Outsideren – ser psykiatrien indefra
Ny kort reklamefilm om Outsideren – ser psykiatrien indefra.

 

 

Trine Petersen: Kvinden med de to ansigter
Trine Petersen, der har været hardcore selvskader, og som er retspsykiatrisk patient, fortæller om sin selvbiografi “Kvinden med de to ansigter”, som udkom hos Outsideren den 9. december 2015.

 

 

Helles sang
“Jeg møder livet i et svimlende sekund,” lyder en af linjerne i Helle Frovsts digte. Hun er frivillig på Outsideren. Terkel Winther har samlet digtene og sat billeder og musik til, mens Helle danser.

 

 

Vælg en anden kategori af videoer:

Don’t Fear the Weird 2021

Don’t fear the weird 2018

Don’t Fear the Weird 2017

Don’t Fear the Weird 2016

Med egne ord