Det åbne skriveværksted åbner igen

Fra tirsdag den 20 september er der åbent skriveværksted på Outsideren, klokken 17 – 21

Og det bedste er… at du er inviteret

 På skriveværkstedet vil du kunne få råd og vejledning til dine tekster fra en kompetent vejleder. Uanset om din tekst handler om dig selv, eller der er et mere journalistisk sigte med den.

Hver tirsdag mellem kl 17-21 er der oplæg om journalistiske redskaber, og om hvordan man skriver en artikel, et interview, en reportage eller bare skriver en kommentar om noget, man har på hjerte. På skriveværkstedet kan du skrive individuelt eller sammen med andre, og du kan skrive i eget navn eller anonymt. Det er heller ikke et krav, at alt der skrives, nødvendigvis skal ende med at blive til en artikel. Hvis du gerne vil begynde med bare at få skrevet noget, er det en fin start.

Underviser er Cecilie Dahlerup.

Adressen er: Outsideren, Bragesgade 10,1.sal, 2200 København N

Læs mere