Mød Psykiatrien i Danmarks Internationale Region

Hvordan opleves en psykose? Hvad siger den nyeste forskning om psykiske sygdomme hos børn og unge? Hvordan behandler man unge med skizofreni? Hvad ved man om sammenhængen mellem psykisk sygdom og livsstil?

Lørdag den 25. maj kan du få svar på ovenstående spørgsmål og mange andre om psykiatri og psykisk sygdom. Kom ind forbi Region Hovedstadens Psykiatris nye PsykInfo i indre København og mød forskere, fagfolk og mennesker som lever med en psykisk sygdom.

Hos forskerne kan prøve forskellige psykologiske tests og høre om den nyeste forskning i psykiske sygdomme hos børn og unge. Du kan også få målt dit blodtryk og fedtprocent, og få gode råd om sammenhæng mellem psykisk sygdom og livsstil. Og fra OPUS’ behandlere kan du få indblik i hvordan, det opleves at have en psykose, og hvordan man i behandlingen har et tæt samspil med patient og pårørende.

Ambassadører for afstigmatiseringskampagnen ”EN AF OS”, som selv har oplevet psykisk sygdom, fortæller om deres erfaringer og sætter fokus på vigtigheden af at tro på, at man kan komme sig.

Hvornår: Lørdag den 25. maj 2013 kl. 10.00 – 15.00

Hvor: PsykInfo, Rosengården 14, København K