Grafisk værksted på Outsideren

Vil du arbejde med grafik?

Så kan du blive en del af Outsiderens grafisk værksted hvor der undervises i bl.a.  InDesign, Illustrator, Acrobat og PhotoShop. Det er en STOR fordel hvis du selv har programmerne og en bærbar computer du kan tage med.

Undervisningen varetages af en professionel grafiker og ligger  kl. 10 – 14  onsdage og fredage i Bragesgade 10, 1. sal, 2200 Kbh N.

vil-du-arbejde-med-grafik

Som kursist på Outsiderens grafiske værksted, bliver du en del af en travl men rummelig arbejdsplads. Du vil skulle udføre konkrete opgaver til virksomheden og vores produktion (hjemmeside, netavis, plakater, pressekort, flyers mm.),  men der er også plads til dine egne idéer og ønsker.

Outsiderens undervisningsforløb henvender sig til mennesker med et psykosocialt handicap (en psykiatrisk diagnose af en art), og er gratis for mennesker på overførselsindkomst (undtaget SU).

Tilmelding sker pr. mail til:

mrs@outsideren.dk