Af Terkel Winther

 

Tilfangetagne kys

Du synes måske nok
at jeg ævler
men mens jeg åbner min hånd
sidder du stille og stirrer
på anderledeshedens
kvælende bånd

jeg synger for dig
min angst
vil ikke åbne op
jeg går frem og tilbage
på gulvet
og mærker hjertet
hamre
en sølvlænke
i hverdag og
alt udenom

jeg taler i billeder
og hænger metaforer
på din væg
beklæder mine dage
med stoffer
af orientalsk herkomst
men angsten låser mine arme
og pludselig er kysset væk
når du står
på jordklodens lyse side
lægger jeg nattens fløjl
om din krop
i en drøm

 

Om Forfatteren

Outsideren er Danmarks største online-magasin om psykiatri og psykisk sygdom, produceret af mennesker, der har prøvet psykiske lidelser på egen krop og sjæl. Outsideren er et talerør for folk med psykiatrisk brugererfaring. Outsideren tilbyder også Danmarks største blogger-univers for psykisk sårbare.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.