Endnu et nyt bosted

Ja, så blev jeg budt velkommen til Fonden Rosenhøj.

Ja, efter endnu en indlæggelse, denne gang på næsten to måneder, er jeg flyttet på nyt bosted. Denne gang Fonden Rosenhøj, som er et super sted. Her er den hjælp jeg har brug for, herunder bl.a sovende nattevagt, altså døgndækning.

Jeg har her fået min egen lejlighed og til flytningen har de virkelig ydet en enorm støtte. Det var bl.a personale herfra der tog op på mit gamle bosted og pakkede alt ned. Det, af kommunen bevilgede, flyttefirma kunne blot hente tingene. Jeg er, når jeg skal igennem ting som en flytning, tilbøjelig til at stresse forfærdeligt. Og deres hjælp gjorde, at det ikke blev helt så slemt som vanligt.

Da jeg skulle på plads vidste jeg under hele processen, at jeg bare skulle bede om hjælp, hvis det blev nødvendigt. Ja, i det hele taget er der langt mere hjælp at hente, end jeg er vant til. Og det er rart. For mit stressniveau i hverdagen er mindsket og det kan jeg mærke på min søvn.

Og så skal jeg da også lige fortælle om baggrunden for den indsatte tekst: Stories from The borderline.

Borderline diagnosen har fulgt mig siden mit 19.år. I dag er jeg 42. Derudover har jeg en bipolar diagnose.

Netop borderline diagnosen har gjort at jeg har været ret flyvsk og Rosenhøj er mit 5. Bosted. Jeg har dog, skal det siges, været på granhøjen i 15 år, men tre bosteder har max . Klaret 1 år. Desuden har jeg boet i en af socialpsykiatri Odsherreds lejligheder i 5 år.

Nu er det både mit og min families håb at jeg finder ro og det tror jeg, at jeg har alle muligheder for. Jeg skal bare gribe dem.