Så nærmer julen sig. Jeg troede det var en depression der har plaget mig siden september. Nu mener min psykiater at noget af al det medicin jeg får kan gøre at jeg føler mig depressiv. Så pr. Dags dato er risperdal depot fortid. Desuden skal jeg føre søvndagbog og dagbog. Søvndagbogen som følge af dårlig søvn igennem mere end et år. Så nu skal det udelukkes at jeg har søvnapnø. Hvis det kan udelukkes. Trods disse ændringer og tiltag er jeg faktisk ved okay mod. Julen som virkede skræmmende er nu noget jeg ser frem til at fejre med familien. Nytåret skal fejres med venner. Jeg tror på at det på et tidspunkt vil lykkes mig at komme fri af de mange konflikter på mit bosted. De vil mig, de gider mig og opgiver mig ikke. Trods konflikter. Det skal jeg lære at turde tro på. Det vil tage tid. Men mon ikke det kommer?


 

Om Forfatteren

Jeg en kvinde på 45 år, der har oplevet hele livet på den halve tid. Det skal ses i det perspektiv, at jeg som 40 - årig mistede min kæreste igennem 15 år, da han døde af hjertestop. At jeg siden har følt, at sorgen åd mig op. Intet i livet gav mening. Idag øser jeg ud af min brugererfaring til glæde for diverse tiltag i psykiatrien og dermed, forhåbentlig, for andre brugere her. Det har givet indhold i hverdagen og livet en anden dimension. Hermed velkommen til min blog❤️❤️❤️

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.