Minderne skriger mig i øret. De fortæller de 1000 historier jeg har glemt alt for hurtigt.
De idylliske billeder med to silhuetter der kysser, ligger trygt på den glades facebookprofil. Det er bare ærgerligt at øjebliksbilledet ikke fangede kniven der blev trukket, og stukket i hjertet på den lettede.
“Forevigt” og “altid” er åbenbart bare andre ord for midlertidigt.
Tårer blev standset med falske forhåbninger, og selv tilgivelsen kan se latterlig ud halvandet år efter.
Pendlerlivet mellem hjem og adresse er nu på stand-by, da den sidste passager blev så ufatteligt syg af svigtet, fordi den anden gik uden at sige farvel.
Det er skræmmende at flækkede knæskaller bliver realitet når deres glæde smiler hånligt til dig. Du ved hvor de bor, men bussen køre kun en gang i timen, og selv om man slipper fri, er man stadig fanget af dem det bor i hjernen.
Det var så perfekt og så holdbart, men intet kan forberede sig på et uforberedt jordskælv.
Og selv om man sover siddende får tankerne stadig jordforbindelse og taletid.
Det er bare så surt at få ret når man ikke er den der kender svaret.
Det er bare så surt at stoppe op, når man kunne blive ved med at gå.

3 Kommentarer

 1. R.M.P

  Dette digt skrev jeg efter et hårdt brud med en tidligerer kæreste. Jeg var knust, vred og midt i en indlæggelse. Jeg fik de opgave i afdelingens skole, at jeg skulle skrive et digt og noget aktuelt i mit liv. Der gik ikke lang tid før tankerne væltede ud på papiret, og jeg fik endelig noget visuelt ud af min smerte. Jeg håber at i kan lide digtet, og at min sorg måske kan blive noget konstruktivt for jer.

  Svar
 2. Jens

  Selvom historien er trist og tegningen er uhyggelig, så er det vildt hvor stærkt dit udtryk er. Jeg håber det hjælper noget at komme ud med det og du skriver mere. Kh og mange tak

  Svar
  • R.M.P

   Selv tak Jens. Det betyder utroligt meget at få sådan en opmuntrende kommentar. Jeg håber at du får en rigtig god dag!

   Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.