HURRA!

D. 3/3 for 5 år siden, tog jeg en virkelig stor beslutning.

Jeg var så langt ude i min sygdom og selvskade, at jeg netop havde opgivet at bo for mig selv og sagt ja til at komme tilbage til døgndækket botilbud. Jeg kunne ikke tage ansvaret for mig selv.
Dette stred i mod alle min ønsker og drømme, og var et kæmpe nederlag.
Jeg stod på kanten, og fik et “wake up call” og tog heldigvis beslutningen om, at skulle jeg leve – så ville jeg være rask og have et godt liv.

Det har været en KÆMPE rejse de sidste 5 år, og er det stadig.

Det sidste år har jeg arbejdet med mine guide lines på min facebook-blog, og i mødet med alle I skønne mennesker rundt omkring.

Jeg har lavet en lille pjece/ e-bog, som er en del af det materiale jeg også har med når jeg holder foredrag. Der er skrevet lidt mere uddybende end her på bloggen, der er tilføjet konkrete redskaber og forhåbentligt en god portion motivation og inspiration.

Det er muligt at hente den via nedenstående link, og jeg arbejder lige nu også på at få den sat op til, at den kan bestilles via saxo i fysisk form. Men mere information om det kommer senere.

https://www.saxo.com/dk/guide-lines-og-redskaber-inspiration-til-et-bedre-liv_epub_SX61704391#

 

Ha’ en fantastisk weekend 🙂

-Sidsel

 

www.sidselhoeg.dk

Om Forfatteren

Studerende

Jeg var dømt ude af livet, utallige indlæggelser, hård medicinering og jeg var meget selvskadende. Jeg har boet på forskellige døgndækkede botilbud. Og ikke mange spåede en særlig opløftende fremtid for mig. Men jeg selv bevarede håbet, eller mødte folk undervejs, der kunne hjælpe mig med at holde dét, når alt var mørkest. I dag er jeg erklæret rask. Medicin- og symptomfri. Færdigbehandlet. Jeg bor for mig selv og studerer til ingeniør i sundhedsteknologi. Jeg står nu på den anden side med en viden om systemet, psykisk sygdom, behandling og ikke mindst om hvad det vil sige at blive dømt ude og kæmpe sig tilbage. Den viden ønsker jeg at formidle videre på en brugbar og konstruktiv måde, så den forhåbentligt kan hjælpe andre og ikke mindst guide dem der har en professionel rolle. Jeg har ikke en teoretisk baggrund for det jeg fortæller om eller står frem med. Det er mine egne erfaringer, tanker og idéer - affødt af mine år som psykisk syg og ikke mindst formet sig i forbindelse med alle de mennesker jeg har mødt og stadig møder på min rejse. Jeg læser desuden til sundhedsteknologiingeniør, og ønsker at kombinere både min personlige og professionelle viden på sigt. Hop ind på min hjemmeside www.sidselhoeg.dk eller facebookblog, https://www.facebook.com/livudensygdom/, og giv endelig siden et like, og følg med, når jeg beskriver min historie bid for bid. Og når jeg giver et indblik i, hvad det vil sige, for mig, at være rask på den anden side og bruge min personlige og faglige viden i et forsøg på at gøre en forskel.

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.