HURRA!

D. 3/3 for 5 år siden, tog jeg en virkelig stor beslutning.

Jeg var så langt ude i min sygdom og selvskade, at jeg netop havde opgivet at bo for mig selv og sagt ja til at komme tilbage til døgndækket botilbud. Jeg kunne ikke tage ansvaret for mig selv. 
Dette stred i mod alle min ønsker og drømme, og var et kæmpe nederlag.
Jeg stod på kanten, og fik et “wake up call” og tog heldigvis beslutningen om, at skulle jeg leve – så ville jeg være rask og have et godt liv.

Det har været en KÆMPE rejse de sidste 5 år, og er det stadig.

Det sidste år har jeg arbejdet med mine guide lines på min facebook-blog, og i mødet med alle I skønne mennesker rundt omkring.

Jeg har lavet en lille pjece/ e-bog, som er en del af det materiale jeg også har med når jeg holder foredrag. Der er skrevet lidt mere uddybende end her på bloggen, der er tilføjet konkrete redskaber og forhåbentligt en god portion motivation og inspiration.

Det er muligt at hente den via nedenstående link, og jeg arbejder lige nu også på at få den sat op til, at den kan bestilles via saxo i fysisk form. Men mere information om det kommer senere.

https://www.saxo.com/dk/guide-lines-og-redskaber-inspiration-til-et-bedre-liv_epub_SX61704391#

 

Ha’ en fantastisk weekend 🙂

-Sidsel

Om Forfatteren

Studerende

Jeg var dømt ude af livet, utallige indlæggelser, hård medicinering og jeg var meget selvskadende. Jeg har boet på forskellige døgndækkede botilbud. Og ikke mange spåede en særlig opløftende fremtid for mig. Men jeg selv bevarede håbet, eller mødte folk undervejs, der kunne hjælpe mig med at holde dét, når alt var mørkest. I dag er jeg erklæret rask. Medicin- og symptomfri. Færdigbehandlet. Jeg bor for mig selv og studerer til ingeniør i sundhedsteknologi. Jeg samarbejder med en tidligere behandler og nu forsker, om et forskningsprojekt. Jeg holder motiverende foredrag for brugere/patienter, pårørende og faglig interesserede. Jeg planlægger at skrive en bog på sigt. Jeg blogger på facebook, hvor min rejse kan følges :) https://www.facebook.com/livudensygdom/

Skriv Kommentar

Din e-mail adresse vises ikke offentligt.