Hej bloggere.

Hvordan har I det med at skrive dagbog? Eller bare få skrevet tanker og følelser ned?

Jeg begyndte først på det for et års tid siden. Og det har været en stor hjælp for mig.

Min verden væltede sammen for mig sidste år, da jeg startede på en handelsskole, selvom jeg ikke var klar til uddannelse. Det mente min daværende sagsbehandler på kommunen derimod.
Så den linjerede blok og blyanten var mine bedste venner, når jeg kom hjem fra skole. Jeg har ikke tal på hvor mange blokke, jeg har brugt, så derfor købte jeg et par hæfter, som jeg så kaldte dagbøger. Den ene er næsten fyldt.
Jeg skrev alt ned. Hvordan jeg havde det, hvad der skete i min krop, hvad der gik gennem hovedet, hvilke tanker jeg havde, osv.

Det vigtigste for mig, var at kunne sætte ord på, hvor skidt jeg havde det. Men også kunne fortælle, hvordan et angstanfald føltes, og hvordan det er nu. Det er nemlig lidt svingende. Men i bund og grund er der et par ting, der går igen. F.eks. ryster mine hænder virkelig meget. Det er som en snurrende, stikkende fornemmelse – lidt ligesom når foden sover. Den følelse får jeg i hænder og armene. Derudover skal der ingenting til, så bliver jeg forvirret, og kan glemme både hvor jeg er, ord og sætninger, og hvem der evt. snakker til mig.

Selvom min terapeut flere gange har sagt til mig, at jeg ikke er alene, så føles det sådan. Jeg kan føle mig meget ensom, når jeg får mine ture. Har I prøvet noget lignende?
Jeg vil prøve at finde nogle af mine dagbogssider, og skrive noget af det herinde, så I kan se, hvad det er jeg mener.

Ønsker jer alle en fortsat dejlig onsdag.

Kærligst,
Maria

Foto: Privat

Om Forfatteren

Jeg er 28 år. Lider af angst. Har diagnoserne panikangst og agorafobi. Derudover har jeg også separationsangst, dødsangst og klaustrofobi. På denne blog vil jeg skrive og dele mine tanker og følelser, ønsker og drømme. Mit frirum er bag bøgerne, i dagbogen, i musikken og hos min familie. Jeg er enebarn, jeg har en hund. Min familie og mine venner er min klippe. Som angstpatient, så er hver dag en for mig en kamp. Nogle dage er gode, andre dage er knapt så gode. Min måde at få luft for min sygdom er ved at skrive. Så da jeg fandt dette forum, vidste jeg med det samme, at jeg ville blogge herinde. Jeg vil fortælle min historie ved at blogge, så jeg håber at I vil læse med. - M

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.