Vær med i kampen på tirsdag!

Nu på tirsdag kæmper Mikkel Rasmussen (foto) og de andre brave græsrødder fra #VærdigPsykiatriForAlle VORES kamp. En kamp for at sikre OS en plads, når VI skal indlægges, og for at at VI bliver færdigbehandlede, inden vi udskrives, osv.

For mig at se er “VærdigPsykiatriForAlle noget af det vigtigste, der er sket for os med en psykisk lidelse. Noget der indgyder håb, og noget vi bør støtte op omkring. Så derfor vil jeg opfordre alle outsidere og andet godtfolk til at møde op på tirsdag og deltage i happeningen.

Hvis hele arrangementet er for stor en mundfuld, kan du vælge at droppe turen fra hovedbanegården til Christiansborg Slotsplads – og møde op på slotspladsen fra 14:20-16:00. Så får du det bedste med: Når folketingets formand, Henrik Dam Kristensen, møder os og får overrakt bogen “Veje til en værdig psykiatri”, baseret på hundreder af breve fra psykisk syge og “Folkets Flag”, som kunsteren Stine Linnemann har vævet.

Du kan desuden høre bl.a. psykologformanden, Eva Secher Mathiasen, tale til os.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er programmet for happeningen:

13.30 Vi mødes ved Hovedbanegården.
13.45 Vi går til Christiansborg – Dj Helle Zebitz spiller på scenevognen.

14.20 Velkommen på pladsen!

Tale:
Landsformanden for Landsforeningen Autisme.
Heidi Pernille Thamestrup.

Tale:
Formanden for Dansk Psykolog Forening.
Eva Secher Mathiasen.

15.00 OVERRÆKKELSE til FOLKETINGETS FORMAND!
Om bogen:
Mikkel Rasmussen, græsrod.
Stine Linnemann om kunstværket. ”Folkets Flag” vævet af brevene med ønsker til en værdig psykiatri.

15.20 Oplæsning fra bogen:
Forfatter, foredragsholder og græsrod.
Karin Dyhr.

 

Tale:
Formanden for SPOR.
Helle Cleo Borrowman.

Tale:
Bestyrelsesmedlem Psykiatrifonden.
Tine Lindhardt Roux.

16.00 Tak for denne gang!

Imellem talerne spiller Dj Aviaja Regina Antonia Larsen.