Linedanser

“Jeg har ikke kun psykiske diagnoser- jeg er også et menneske, jeg er altså ikke farlig!”

jeg har ikke kun psykiske diagnoser- jeg er også et menneske, og jeg er ikke farlig.”

hver 5. har en psykisk lidelse, Du kender sikkert nogle med diagnoser, eller måske dig selv. Du er måske pårørende til en med psykiske udfordringer. Det gør dem stadig til mennesker af kød og blod. psykiske lidelser kan remme hvem som helst, igen det gør dem ikke farlige. nogle har traumer, nogle har altid været sårbar, andre er født sådan.

jeg har en hverdag, hvor jeg kæmper med mine diagnoser. en hverdag hvor jeg mærker traumerne raser i min krop. Da jeg fik det skidt efter endt uddannelse så var min krop helt færdig, havde gået i gruppe forløb.

Da jeg lidt efter lidt fik det værre efter uddannelsen, kom der mange indlæggelser, jeg blev tilknyttet distrikt psykiatrien, hvilket var godt. jeg mærkede jeg blev lyttet til.

sluk branden og find arnestedet og gløderne. 

find ud af hvor udforingerne stammer fra, stop med at give flere og diagnoser hele tiden. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke kigger på det hele menneske og ser på hvor startede problemerne. De fleste så er der en grund til man er endt hvor man er. For mit vedkommende der har jeg haft en hård opvækst, med traumer fra barndommen. jeg ville ønske at psykiatrien turde at gå i dybten, og arbejde med mig som helhed og ikke bare symptomerne. men der er ikke recuser og de ved ikke hvad de kan gøre for mig.

vente tid, og passer ikke ind

jeg er i en vente prosition, hvor jeg venter på at få hjælp, men der bliver ikke samarbejdet, med kommunen, psykiatrien eller de forkellige hjælpe foranstindanger sådan LMS, SPOR,LIVA rehab og Center for seksuelt misbrugte. men vente tiden er svær, jeg bliver mere og mere dårlig imens. distrik psykiatrien ved ikke hvad de kan gøre end samtaler.

foto: privat og selv malet det