“Du skal bare tage en pn, ring igen imorgen”

For meget travlhed

Da jeg ringede til Pam igår, fik jeg fat i en mand på Pam, men lagde på igen. Fordi jeg græd så meget.

Ringede tilbage men håbede på at tale med en kvinde, men nu var det det en anden mand der tog telefonen.

Endnu engang fik jeg fat i en personale på Pam som hverken lyttede eller talte pænt, eller ville hjælpe med at få fat i en kvinde når det var det jeg havde brug for. for mig talte han hårdt og slet ikke trøstene, jeg spurgte om jeg kunne tale med en kvinde, Men det kunne jeg ikke fordi der var travlt.

“Ring igen imorgen”

Da jeg spurgte om at jeg ville tale med en kvinde sagde han at jeg bare skulle tage en pn og ringe imorgen. Han hørte ikke hvorfor jeg var ked af det. Men afbrød når jeg ville forklare min situation.

Ikke nok pladser på Pam

ingen pladser som den dag min forlovede var til samtale også i denne uge. Der havde han siddet i 5 timer for ogsåat tale med en læge,de ville gerne have indlagt ham,men der var ikke plaser så han skulle have akut team men de har ikke fået kontakt.

Selvmords tanker

Jeg fik ikke sagt at jeg havde så voldsomme selvmord tanker og jeg vidste ikke hvad jeg kunne finde på. Jeg er så indplussiv så er bange for mig selv, jeg er pt en del selvskadene om aften. Har lyst til at tage billetten, men har min forældre, søster samt veninder og min elskede forlovet min klippe.

Snakkede med Livslinjen 

Ringede så til livslinjen bagefter
Og her fik jeg en meget mere sød og flik mand i røret, men jeg sagde til ham at jeg gerne ville snakke med en kvinde. Så han sagde jeg skulle ligge på igen også ringe op til dem igen så kunne det være jeg var heldig og få fat i en kvinde.

Ringede igen og fik fat i en kvinde, virkelig forstående, lyttende, som hun sagde at hun hvertfald ville lytte på mig når nu Pam ikke rigtigt ville høre på mig.

Hun ville have hjulpet mig hvis jeg havde brug for det, ved at de ringede  112.
Men vi fik os en lang og god snak, hun fik mig talt ud og fik mig ned i ro igen. Hun var ellers ved at finde noget hjælp i form af at jeg kunne komme afsted til Pam. Men det blev heldigvis ikke til noget. Vi fik den her snak jeg havde brug for. Så klare jeg mig igen. Lagde på og havde det faktisk okay efter omstændighederne. Blev ikke selvskadene.

Følte mig ligegyldig

Hvis nu ham jeg snakkede med på Pam ville have hjulpet med at få fat i en kvinde at vedkommende kunne hun ringe tilbage når der var tid. Ja der var travlt som altid, men jeg plejer at ringe til Pam om aften også får man bare en koldskid, ej forstå mig ret. Han var bare hård og følte mig ligegyldig.

Den lange dyre vej..

En tanke jeg fik var, så må jeg tage den lange vej ved at sige ja det at myndighederne hentede mig og fik mig indlagt, eller at som jeg har gjort så mange gange at jeg har vendet mig til kul, at det ikke rør mig en skid. Men det jeg vil frem til.

Det kan da ikke være rigtigt at jeg skal tage en od for at komme til Pam og få en snak. Fordi han ikke tilbød at jeg kunne komme forbi eller bare en snak i telefon, jo han sagde godt nok om det var noget han kunne hjælpe med men når han afbryder i min snak så gør det lige meget. Blev bare endnu mere ked af det.