Den sorte plet

Den sorte plet

En sort blyants plet, bliver større dus mere du ser på den. Dus mere vokser den og mørket vil overskygge alt det omkring den. Mørket vil tage tage fat stille og roligt. Men tager du et viske læder,så vil du tvære det sorte mere og mere ud. Men ind imellem der ser du små hvide streger,nu ser du nu en gå plet, det er dit sind der ændre sig.

Livsmod

Nogle dage er triste og nogle dage er fulde af livsmod og håb. Du bliver ved med at hviske ud, mere lys kommer.

Betændte sår

Sårene vil heles stille og roligt, men få steder vil det gøre ondt fordi det er så betændt. Dit sår er åbent som en hud afskærmning og det gør ondt.

Forbinding på

Du ligger en forbening på, men inden under er såret der heler stille og roligt. Dus mere det gør ondt dus mere klør det, stille og roligt kan du pille i såret og det begynder at bløde. d

Plaster på såret

Du sætter nu plaster på såret, Plasteret er dem der støtter dig, dem der holder sammen om dig, dit netværk.

Udfordringer

en gang ser du på den mørke plet og du oplever nu at mørket tager overhånd igen. Såret åbnes igen, det gør ondt. Ondt som livet gør når vi møder vores udfordringer. Vi prøver at løse problemerne ved at, finde en løsning og ser de små øjeblikke i livet, øjeblikke hvor vi mærker lyset.

Vi mærker glæden ved at netværket holder sammen, de holder såret lukket som du er blevet syet sammen,men desværre kan det ske at såret åbner sig og nu kommer der betændelse igen. Sådan er livet også fuld af udfordringer men ser du efter er der også lyspunkter i livet.

Så husk at holde fast i det gode, og pas på hinanden. Værdsæt det gode. Skrevet af Stella Fornitz Hansen