Kommer jeg til at dø af covid-19??

Jeg bliver, ligesom alle andre danskere bombaderet med corona fra alle medier. Til at starte med, tog jeg det roligt, tænkte endda at, det var lidt hyggeligt, at have nogen dage der hjemme og hygge. Men jeg er ved at blive sindsyg. Jeg keder mig, jeg er rastløs og ensom. Jeg bruger store dele af min corona tid, på at græde. Jeg er egentlig ikke så bange for at få corona. Jeg er ung og rask, så jeg dør nok ikke af selve sygdommen. Det er det her lock down jeg er bange for tager livet af mig.

Srategier

Mit humør går altid op og ned, for det meste ned. Normalt overlever jeg på hold-ud strategier og distraktion. Min kriseplan består næsten udelukkende, af ting jeg ikke kan nu. Her er et lille uddrag:

  • Køb bland selv slik
  • Gå ud og spis lækker mad
  • Tag i Tivoli
  • Kram med venner
  • Put med kæresten

Så nu sidder jeg, helt uden nogen af mine strategier, og er ved at falde helt fra hinanden. Kan se her inde og på andre platforme, at jeg er langt fra alene om at føle det sådan.

Helte uden karpe 

Min nye strategi er blevet at ringe til fagfolk og snakke med dem så de kan snakke mig til ro og hjælpe mig med at en plan for den enkelte dag. Det er ikke det mest holdbare, men det eneste som fungere for mig lige nu. Så hvis der er andre der som mig ikke har muligheder for de sædvanlige strategier kan det anbefales.

Det kan irritere mig helt vildt at der ikke bliver så meget som kommenteret på det i nyhederne. Psykiatrien er max presset og det samme er mange psykisk syge/sårbare. Men der er ikke meget credit til de mange sundheds folk i psykiatrien, det lyder et kæmpe tak fra mig til dem!

Så sidder der en læge, sygeplejerske, pædagog, psykolog som arbejder i disse tider, tak for dig og tak for alt hvad du gør!