mørkets monster
pixabay

udskrivelses tanker…

Timer efter udskrivelsen

jeg er nu kommet hjem igen efter jeg var indlagt i 3 dage

Indlæggelsen har været  2 gange inden for kort tid, ved det sker igen, men det er desvære en del af mig.

Det hele væltede, fordi jeg fik nogle breve fra kreditorer og jobcenteret.

jobcenter cirkus land

Jeg skrev ret hårdt til min sagsbehandler, fordi jeg blev så oprevet og tænkte ikke fornuftigt. jeg blev så frustreret at jeg skrev at jeg overværede førtidspension det gør jeg også, men hun vurdere ikke at jeg kan.

de første symptomer på en indlæggelse er på vej

Den sidste måned har gået lidt for meget ned af bakke stille og roligt, har lagt mærke til om eftermiddagen så starter det med jeg får det skidt.

Jeg begynder at isolere mig selv, sover hele tiden og så bliver jeg inpulsiv eller selvskadene, så som at bulimien driller.

Sårbar:

Lægen på PAM fortalte at jeg er et menneske som regere mere voldsomt på omstændighederne, så som regninger, nu Corona, pres fra jobcenteret f.eks. vi alle har en bagage som vil følge os hele livet , men det handler om hvordan man forholder sig til dem, jeg har frøken borderline og den kan være en kælling. Den er også god på nogle områder, fordi jeg viser hvordan jeg har det. Nogle gange er det bare ikke den bedste måde jeg får vist det på.

Tanker:

Mine tanker får lyd på, ikke som at høre stemmer slet ikke på den måde, men tankerne overdøver alt også lukker jeg helt ned.

Gik fra venteværelset

jeg var gået fra venteværelset fordi der skulle være en privat samtale, mit hoved kunne ikke forholde mig til det, så jeg tænkte binko jeg smutter. ringede så til Pam og sagde jeg var gået, og kom ikke tilbage fordi jeg var gået. tankerne og verden blev som en osteklukke. enderlinen kørte voldsomt. Noget jeg har respekt for det er politiet, så fangede hurtigt at det var det de havde sæt i værk. Jeg fik ringet tilbage og sagde jeg kom tilbage igen. sådan noget med politi det ville jeg ikke ud i. vildt skæmmende at vide jeg kunne have endt der.

Får nok af det hele, for en kort stund

Jeg får nok af hele verden, fordi der er så meget at forholde sig til. Jeg vil gerne have noget ro, og komme væk fra omstændighederne et kort øjeblik, men det kan man desværre ikke altid, så nu vælger jeg at tænke mig om, der tingene noget jeg kan gøre noget ved, så find en løsning ved hjælp eller egen hånd.

Coruna

når man møder et personale der står på den anden ende, fordi der er denne smitte, så der ting de skal gøre. De fik sagt vi skulle gå ud og vente udenfor, min krop og hoved tænkte binko så det nu jeg smutter. hjælpen kom også ret hurtigt da jeg kom tilbage fordi så vær de ret hurtigt klar med en læge som indlagde mig ret hurtigt, fik noget ro efter jeg kom. der er lige nu meget mere fokus på smitte og hvem der kommer ind. det var mærkeligt og se dem i uniform og nogle gange masker.

Hjælpen og støtten

Efter jeg har været der et stykke tid kun på PAM er de for mig, ret søde de fleste af dem. de lytter på hvad jeg siger, de siger de vil hjælpe, det er bare mig der skal finde ud af at samarbejde og sige højt hvordan jeg har det i før tid også når jeg har det skidt, de kan se jeg har skidt, men mig selv der skal tage en vurdering om det en pn eller snak der skal til at få ro på eller en anden ting.

jeg får også støtte af min primær behandler i distrikt psykiatrien, der er flere der støtter når jeg falder og det er rart.

 

billede: Pixabay