selv taget på sygehuset

Du bliver dømt på forhånd

Samarbejdet mellem Psykiatrien og Sygehuset

du bliver dømt på forhånd!

Kender du det, man bliver indlagt på sygehuset og de opdager at man er tilknyttet psykiatrien.

Tonen og holdningen til dig ændres, når de taler til dig så svare de med et surt tonefald.

Dette er hvad jeg oplever, når jeg på sygehuset bliver indlagt.

De siger f.eks. at jeg ikke må komme mere, at jeg er ung og godt kan gå ned på spisestuen.

Trods smerter der er så voldsomme at man ligger og græder.

jeg måtte virkelig skære igennem til jeg blev undersøgt og fandt ud af hvad der var galt.

Hvor mange fejl sker der ikke ved at bliver dømt, fordi man har psykiske udfordringer. Det kan gå helt galt når man møder det jo bare det psykiske der gør du har så ondt.

Sygehuset og samarbejde med psykiatrien :

Jeg taler på fleres vejene, når man gang på gang oplever at de ikke samarbejder med psykiatrien. Sygehuset må åbenbart ikke søge oplysninger på patienten, uden samtykke fra patienten. Så spørg om det okay de kontakter ens kontakt person. Men nej de ved ikke hvordan de skal håndtere dig.

Jeg ved godt det ikke alle der har en kontakt person eller er en del af psykiatrien, hvad med dem?

det er ikke bare sygehuset, men mange andre steder hvor man skal i behandling. hvis de opdager det psykiske så ændre de sig ofte. Nogle bliver over søde og behandler en som et barn. nogle taler nedladende og respektløst.

Det gælder faktisk ikke kun folk med psykisk udfordringer, har hørt flere som må kæmpe for at blive behandlet, om det gælder psykiatrien eller somatisk.

Psykiatrien:

lige fortiden går det godt er flyttet til en fantastisk by. Men fordi jeg viser at jeg klare mig og det går godt., så er tonen en anden.  så bare fordi jeg er i en god periode så er afslutning på tale, “jamen er du så klar til at blive afsluttet”

Samme er når jeg oplever udskiftninger hele tiden, i psykiatrien, så går der kludre i det hele og det går ud over mig gang på gang. denne gang har jeg heldigvis klart mig bedre i lang tid.

men fordi der har været så uro omkring psykiatrien, så er  jeg på vej videre og søger en psykiater i stedet for.

respekt, tage sig tid, lytte, trøst og hjælpsomhed.

mød jeres patinter med åbenhed, og ikke med et tonefald der gør,man bliver bange for at blive indlagt, eller behandlet.

billede: er taget da jeg var indlagt, så eget billede