Long time ago

Det er godt nok lang tid siden, at jeg sidst har skrevet. Der er sket rigtigt meget ting. Jeg har fået en ny bil, som gør det nemmere at komme rundt. Det gjorde det nemmere i min søgen efter et nyt job.

Sidst efterår var en hård tid for min familie. Desværre oplevede vi to dødsfald lige oven i hinanden, hvilket gjorde det dobbelt så hårdt. Det tog et godt stykke tid at komme videre med hverdagen.

Jeg fortsatte min jobsøgningen og var lige ved at give op til sidst. Heldigvis skete der noget uventet. Jeg fik endelig et job og jeg havde ikke engang søgt stillingen.

I min kommune kan man blive tilmeldt en hjemmeside ved navn fleksmatch.dk, hvor man kan oprette en profil. Det er en hjemmeside, hvor man kan søge et fleksjob og arbejdsgiver kan kontakte mulige medarbejdere via diverse profiler på siden.

Jeg har haft travlt med at lære mit nye job at kende og det er gået over alt forventning. Nu er sæsonen snart slut og jeg har lært så mange nye ting. Jeg har også lært meget om mig selv. Det vigtigste for mig var at finde et godt sted at være med gode betingelser og det er endelig lykkedes.

Mit nye arbejde er sæsonpræget, så jeg var noget spændt på, hvordan jobcentret ville reagere på det. Jeg blev glædeligt overrasket over, at jeg kan gå hele vinteren uden at skulle til en masse møder med jobcentret, så længe at jeg kan sige, at jeg har arbejde til næste sæson.

Så jeg har tænkt mig at give lidt mere opmærksomhed til min blog, nu hvor jeg får mere tid igen.