Støt Outsideren

Outsideren har brug for din støtte!

Foreningen Outsideren har gratis medlemskab for de frivillige i foreningen. Det har vi for at sikre nem adgang for dem, som ønsker at tage del i foreningens aktiviteter og fællesskab.

Outsideren er derfor afhængig af finansiering af vores aktiviteter fra både puljer og fonde, samarbejder med det offentlige, samt donationer og støttemedlemskaber.

En kæmpe tak til alle, der har støttet Outsideren gennem tiden. I er med til at sikre, at vi kan blive ved med at ’se psykiatrien indefra’, være psykiatribrugernes stemme i den offentlige debat og også har penge til husleje og uforudsete udgifter.

Hver en øre tæller, for der skal ikke meget til, før vi mærker jorden ryste under os som forening. Vi har derfor brug for din hjælp til at sikre foreningens fremtid.

Når du støtter Outsideren er du med til at styrke psykiatribrugernes stemme og bevare det særlige fællesskab for mennesker med egne erfaringer med psykiatri og psykisk sårbarhed, som Outsideren er:

Donation

Støttemedlem

Støt gennem dit testamente


Der er også mulighed for at give en donation som bankoverførsel til Outsideren:

Lån & Spar Bank
Regnr. 0400
Kontonr. 1250067565

Link til Facebookvideo om, at Outsiderens fremtid er truet: https://www.facebook.com/Outsideren.dk/videos/1324432995047615