Støt Outsideren

Outsideren har brug for din støtte!
Foreningen Outsideren har gratis medlemskab for de frivillige i foreningen. Det har vi for at sikre nem adgang for dem – uanset rådighedsbeløb – som ønsker at tage del i foreningens aktiviteter og fællesskab.

Det gør Outsideren endnu mere afhængig af finansiering af vores aktiviteter fra både puljer og fonde, samarbejder med det offentlige og støttemedlemskaber.

Jeres støtte betyder alt
En kæmpe tak til alle, der har støttet Outsideren gennem tiden. I er med til at sikre, at vi kan blive ved med at tilbyde meningsfulde aktiviteter, være psykiatribrugernes stemme i den offentlige debat og have penge til husleje og uforudsete udgifter. 

Hver en øre tæller, for der skal ikke meget til, før vi mærker jorden ryste under os som forening, og vi må neddrosle vores aktiviteter og muligheden for at være et talerør for dem, som ser psykiatrien indefra eller giver indsigt i et liv med psykisk lidelse. Vi har derfor brug for din hjælp til at sikre foreningens fremtid:

Støttemedlem

Støt gennem dit testamente

Link til Facebookvideo om, at Outsiderens fremtid er truet: https://www.facebook.com/Outsideren.dk/videos/1324432995047615