Støt Outsideren

Outsideren har brug for støtte!
Foreningen Outsideren har gratis medlemskab for de frivillige i foreningen. Det har vi for at sikre nem adgang – uanset rådighedsbeløb.

Du er med til at skabe forandring med Outsideren
Outsiderens mission er at formidle erfaringer fra psykiatrien set indefra og samfundet set udefra. Vi kæmper for at skabe modvægt til stigmatiserende opfattelser og forsimplede forståelser af psykisk lidelse og udsathed. Vores arbejde er dedikeret til at udfordre det, der holder os fast i fordomme og dårlige løsninger.

Vi formidler personlige historier og kritiske analyser fra møder med et velfærdssamfund, der er ved at knække sammen under os alle. Ikke så meget på grund af arten af vores problemer, men i allerhøjeste grad på grund af systemernes indretning.

Dit bidrag gør forskellen
En kæmpe tak til alle, der støtter Outsideren. Uden jer kan vi fortsætte vores vigtige arbejde. Dit bidrag går direkte til formidlingen af Outsider-perspektiver og kampen for et mere inkluderende samfund.

Du kan støtte Outsiderens arbejde på flere måder:

Bliv Støttemedlem

Sponsorat/ Firmamedlemskab

Støt gennem dit testamente

Eller send en donation til Outsiderens Lån og Spar-konto:

Reg.nr.: 0400 Konto: 1250067565

Har du spørgsmål til, hvordan du kan være med til at støtte Outsiderens arbejde eller har du en ide til et samarbejde, så skriv til boris@outsideren.dk eller ring på tlf: 52167723.