Don’t fear the weird 2018

Don’t fear the weird 2018
Undskyld for alt
– Depressionen frarøver ikke kun mine færdigheder. Den frarøver også min personlighed. Min identitet. Jeg er bevidst om, at jeg burde mærke noget for livet og mennesker omkring mig. Inderst inde, så ved jeg jo godt, at jeg elsker dem, men jeg føler intet.Kortfilmen “Undskyld for alt”, produceret af Loucia Annachanell Charlett Nørgaard, giver indblik i depressionens verden.

Jeg husker
Dy Knudsens kortfilm “Jeg husker” er et videodigt i 3 kapitler: Om indlæggelsen på psykiatrisk afdeling, om mødet med systemets sprog og stempler, og med en lille smule håb ude i horisonten.Kortfilmen er et bidrag til Don’t fear the Weird-festival 2018

Eskapisten
Under sin indlæggelse på en psykiatrisk afdeling valgte Felix at lave en kortfilm om forløbet med skjulte optagelser, som blev vist på Don’t fear the Weird-festival 2018. Et grundvilkår på afdelingen er, at der er utrolig kedeligt.- Her er intet at lave. Bare smøg, efter smøg, efter smøg. Tiden står stille … De siger, at jeg er bipolar, men der er hverken opture eller nedture på denne afdeling.

 

Vælg en anden kategori af videoer:

Don’t fear the weird 2017

Don’t fear the weird 2016

Med egne ord

Diverse videoer