Claus Bech Nielsen om recovery 31.3. på Outsideren

 
Claus Bech Nielsen taler om Recovery torsdag 31.3. kl. 14-16 i Outsiderens lokaler Bragesgade 10, 1. sal på Nørrebro i København.

Claus Bech Nielsen har arbejdet med projekt Vendepunkter igennem mange år. Vendepunkter er et recovery-tilbud og som det eneste i landet, laves det med tidligere psykiatriske patienter som undervisere og er arrangeret af LAP. Recovery betyder at komme sig (læs mere her).

Claus Bech har ikke en facitliste på, hvad der skaber recovery hos alle. Men han har en stor erfaring om, hvad der virker på andre. Og hvis de virker på andre, hvorfor skulle det så ikke virke på dig?

Claus Bech vil også gennemgå de forskellige opfattelser der eksisterer af recovery, efterhånden som ordet har spredt sig og er blevet fortolket på et utal af måder.

For Claus Bech Nielsen er det vigtigt, at du selv får lov til at bestemme farten hvis du skal komme dig. Det er ikke blot en sygdom du er på vej ud af. Det er en situation. Der er ikke tale om behandling, selv om behandlere tit taler om recovery. Der er snarere tale om en udvikling for dig selv, som du bare godt indimellem kunne bruge lidt hjælp til. Hvad vil du med dit liv, efter livet er gået ind i en negativ spiral efter sygdom, indlæggelse og efterfølgende behandling?

Recovery er et tilbud både til dig, som aldrig har været indlagt og til dig, som har været igennem møllen flere gange. Det er aldrig for sent. Men måske tager det for nogle længere tid, end det tager for andre.

Du er velkomen til at møde op, selv om du bare er nysgerrig på emnet. Alle er velkomne til at give deres bud på, hvordan man kan komme sig.

Foto: Jette Nielsen