Rehabiliteringsprojekt SPIS – for dig med en spiseforstyrrelse

SPIS beskæftigelses- og rehabiliteringsprojekt

SPIS står for Samarbejde Plan og Integration for borgere med Spiseforstyrrelser.

 Askovhus har fået SATS puljemidler til at lave et gratis beskæftigelses- og rehabiliteringsprojekt for borgere med spiseforstyrrelser i alderen 17 år og opefter. Projektet samarbejder med jobcenter København og er et tilbud under deres udbudsportal. Det betyder for dig, at et SPIS forløb kan bruges som en aktivering.

Hvad er SPIS?
SPIS er et gratis 30 ugers rehabiliteringsprojekt for dig, som ønsker bedre trivsel og en mere konstruktiv håndtering af din hverdag.
Gennem deltagelse i projektet får du støtte til at komme tættere på dine mål i livet. Du træner praktiske og sociale færdigheder og får kompetencer, som kan hjælpe dig til et mere selvstændigt og velfungerende liv. Formålet er både at reducere dine spiseforstyrrelsessymptomer og bringe dig nærmere uddannelse eller beskæftigelse.

Hvad indeholder SPIS?
I løbet af projektperioden deltager du i en række forskellige værkstedskurser, der på forskelligvis giver dig redskaber til at håndtere hverdagen på en ny og mere hensigtsmæssig måde. I løbet af de 30 uger kommer du igennem følgende værkstedskurser: Beskæftigelse, Living, Kunst og Body Mind Centering. Desuden skal du deltage i DAT færdighedstræning, hvor formålet er at lære dig færdigheder til at regulere dine følelser og holde ud, når det bliver svært.
Gennem forløbet får du desuden fem individuelle beskæftigelsessamtaler med husets socialrådgiver. Samtalerne vil tage udgangspunkt i dine personlige mål, og omdrejningspunktet vil være, hvordan du mest effektivt kommer i retning af dem.

Forløbet giver dig mulighed for at skabe venskaber og fællesskaber, der kan være gavnlige både undervejs i forløbet og lang tid efter forløbet er slut.

Hvornår starter forløbet?
Næste forløb starter d. 24.11. 2014. Der er plads til 15 deltagere på et forløb og vi har stadig enkelte ledige pladser.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Hvis du er nysgerrig, eller kender en som kunne have gavn af et gratis 30 ugers forløb, så ring til Psykolog Signe Jensen på tlf.: 20113532, for en uforpligtende snak. Eller skriv en mail til: Signe.jensen@askovhus.dk