Foreningen Outsiderens formand bliver Det Sociale Netværks nye projektleder

Foreningen Outsiderens formand bliver Det Sociale Netværks nye projektleder 1
Klavs Serup Rasmussen; top tunet peer-to-peer ekspert. Foto: Jette Nielsen

Foreningen Outsiderens formand, Klavs Serup Rasmussen, projektleder på Projekt Din Gode Udskrivning, er blevet ansat i Det Sociale Netværk som projektleder. Klavs Serup Rasmussen skal skabe rammerne for, at København, Helsingør og Rudersdal Kommune samt Region Hovedstaden får ansat nye peer-støtte-medarbejdere i deres indsatser for psykisk sårbare.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang. For mig er det vigtigt, at vi med dette projekt får udbredt kendskabet til, hvad en peer-medarbejder kan bidrage med – både i forhold den enkelte borger, men også som en del af udviklingen af mere recovery-orienterede indsatser, og at denne tankegang rodfæster sig i alle afkroge af Region Hovedstaden og de tre kommuner”, siger Klavs Serup Rasmussen og tilføjer: ”Kort fortalt er en peer en person, der selv har prøvet at have en psykisk lidelse, og som kan give sine erfaringer med at komme sig videre til andre”.

 

Læs hele artiklen lige her.