Jeg hørte første gang om cannabidiol, bedre kendt som CBD, gennem en nær ven for få år siden. Siden da har en af mine Facebook venner, der kæmper med PTSD prøvet det og det pirrede min interesse, så jeg begyndte at læse lidt op på det.

CBD findes I cannabis og til forskel fra det mere kendte stof i cannabis: THC, så bliver man hverken skæv eller høj af at indtage CBD. Det indeholder derimod en masse lægelige egenskaber, der er godt til behandling af en lang række sygdomme. Blandt andet så skal det være godt til at lindre angst og behandle sygdomme som epilepsi og skizofreni. Der er også meget lovende resultater for brug af CBD til behandling af kræft og Parkinson. Er du en smule skeptisk, så prøv at finde de videoer der ligger på Youtube. CBD virker hurtigt og i mange tilfælde effektivt, og eftersom jeg stadig kæmper med angst, min skizofrenidiagnose og at jeg har epilepsi, så har jeg brugt en del tid på at læse artikler på nettet, forhørt mig i forums på Facebook og snakket meget med min ven. Jeg ved hvor skadelig den ( pt. nødvendige) medicin jeg tager nu er. Jeg kender til de barske statistikker, der viser at psykisk sårbare mennesker, der er på stærk medicin lever betydeligt færre år end raske mennesker. Jeg er klar over at livsstil også spiller en stor rolle i denne statistik, men mit store håb er at jeg, på sigt, kan trappe ned, og måske helt undvære al den medicin, der har gjort at jeg har taget så mange kilo på.

 

CBD er endnu ikke godkendt af lægemiddelstyrelsen. Ganske enkelt fordi der ikke er forsket nok i det, men den forskning der er lavet, lover meget godt for fremtiden og for rigtig mange patienter. Jeg har snakket med både min læge, og min psykiater, og fået deres vurdering på hvorvidt det er en god idé at prøve CBD olien. Ingen ved hvordan det reagerer med andre præparater, fordi CBD er så nyt som det er. Men jeg ser ingen ulemper ved at prøve det af. Hverken min læge eller psykiater fraråder mig at prøve det, men de siger begge, uafhængig af hinanden, at jeg bør prøve mig stille og roligt frem. Jeg starter med 1 dråbe efter aftensmad, og så kan jeg hver tredje dag øge min daglige dosis med 1 dråbe mere, indtil jeg opnår den ønskede effekt. Det er som andet medicin ikke sikkert at jeg overhovedet kan mærke nogen effekt af det, men jeg håber på det. Jeg håber, at jeg med denne, naturens egen medicin, kan få et mere stabilt liv. Først og fremmest håber jeg på at det hjælper på min angst. På sigt håber jeg på at det også hjælper på skizofrenien (CBD virker antipsykotisk) og i sidste ende vil det være rart hvis jeg kan skære ned på min epilepsimedicin.

 

Der er en håndfuld læger I Danmark, der udskriver CBD olie til patienter, der kan have gavn af det. Som sagt, så er listen over sygdomme som CBD kan lindre, behandle eller ligefrem kurere, meget lang:

CBD og THC behandling

 

 

Min plan er, at jeg løbende skriver blog og fortæller jer om mit forløb med CBD olie. Lige fra hvordan det smager, hvor hurtigt det virker, til hvilken forskel jeg kan mærke.

 

I aften tager jeg min første dosis. En enkelt dråbe under tungen. Olien fås I forskellige styrker, og jeg har valgt at starte ud med styrke 10%. Den stærkeste olie fra den forhandler jeg køber af ligger på 30%.

51 Kommentarer

 1. Jan Eckert

  Jeg har nu fået Cannabis i godt 4 måneder og jeg må sige at jeg føler jeg kan klare meget mere end jeg kunne før og det er positivt 🙂
  Jeg behøver ikke så meget søvn mere og sover meget bedre, og er udhvilet når jeg vågner, da jeg ikke skal så mange gange op i løbet af natten 🙂
  Kig her http://www.cbd4future.com

  Svar
  • Lotte Hansen

   Hej😊 Har olien hjulpet på din angst? Har du haft problemer med told når du har købt olien over nettet? Hilsen fra Lotte

   Svar
   • Jonas

    Hej Lotte,
    Det er et par måneder siden, at jeg startede på cbd olie, og jeg har mærket en stor forskel på mit angstniveau. Jeg har ingen problemer når jeg bestiller.
    Du kan evt kontakte dem jeg køber fra herinde: https://www.facebook.com/groups/110094509630860/

    Så kan de hjælpe dig med dine spørgsmål 🙂

 2. Maj Skibstrup

  Hej Jonas,
  Jeg skriver, fordi jeg har en søn, der har skizofreni og han får clozapin eller leponex, som det hedder. Det har også andre navne som kopimedicin. Som du også skriver er det en farlig medicin, men indtil videre uundværlig for at dæmpe psykosen – selvom den langtfra fjerner psykosen. Vi overvejer at prøve CBD-olie, men ved ikke om det kan være farligt sammen med clozapin. Har du nogen erfaring med at blande de to ting, eller kender du nogen, der har prøvet det?

  Svar
  • Jonas

   Hej Maj,
   Jeg har positiv erfaring med CBD og Olanzapin (Zyprexa), men tager ikke selv Leponex, og kender ingen, der tager Leponex og CBD. Jeg vil råde til at snakke det igennem med en psykiater inden i starter. Bare for en sikkerheds skyld. 🙂
   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål. 🙂

   Svar
 3. Preben Christensen

  Slidgigt i ryghvirvlerne i lænden efter færdselsuheld i 1977 som gjorde at jeg fik et ben der var kortere end det andet, men der blev aldrig gjort noget ved det i form af indlæg eller specielle sko, her i 1999 blev det helt tosset efter et langt arbejdsliv med tunge løft og måtte stoppe med mit normale arbejde. Tog så en uddannelse som IT-Supporter som sluttede brat i 2005 med en del blodpropper, min slidgigt i ryggen gjorde at jeg havde svært ved at ligge ned i flere timer end omkring 4 af gangen, så jeg kom på morfin og tramadol i maj 2017 stiftede jeg bekendtskab med Cannabis olie og er den dag i dag ude af mit morfin forbrug og på vej ud af mit tramadol så for mig har Cannabis olie med 0,2 % Thc hjulpet mig meget link til min hjemmeside http://www.cbd2you.dk

  Svar
 4. janni

  Hej jeg er så uheldig at have både Paranoid Skizofreni, ADHD, Panik angst og Socialfobi og søvnbesvær, jeg får Abilify, strattea, truxal og Circadin, hvis jeg kunne komme af med bare 1 eller 2 af præparaterne ville jeg blive skide glad, men nu har jeg ledt og ledt og ledt og kan ikke finde noget om, at der sker noget ved at bruge medicinen sammen med cbd olie, for jeg tænker ikke at det er en god idé at trappe ud af mit Abilify helt før man tager olien, eller er det sådan man gør?
  jeg ved godt at jeg skal snakke med min psykiater før jeg gør noget men tænker at det bedste er at spørge en der rent faktisk har prøvet det.

  hilsen Janni

  Svar
  • Jonas

   Hej Janni,
   Jeg har også paranoid skizofreni og har døjet meget med angst og angstanfald. For mig har cbd hjulpet gevaldigt på min angst, så til oktober skal jeg til samtale om at blive sat ned i medicin, hvilket jeg glæder mig enormt meget til 🙂
   Du behøver ikke nødvendigvis at blive sat ned, eller trappe helt ud af Abilify før du starter på CBD, da du kan tage det ved siden af, og hvis CBD’en hjælper dig, så kan du med tiden forhåbentlig trappe lidt ned, eller helt ud af din anden medicin.
   Det er min erfaring med CBD og Zyprexa 🙂 Men jeg vil råde dig til, at spørge dig frem i nogle af de CBD grupper der er på Facebook. Måske er der en, eller flere, der har erfaring med CBD og Abilify 🙂

   De bedste hilsner Jonas

   Svar
   • Janni

    okay mange tak for svar, jeg må lige undersøge det lidt mere, snakke med min psykiater om det osv.
    men tusind tak for svaret, det var en stor hjælp 🙂
    Hilsen Janni

 5. annegrethe jakobsen

  Min mand har parkinson med demens. Han får levodopa og rivastignamin. Sover rigtig dårlig om natten pga at han ikke han vende sig i engen. Stivhed i muskler.
  Derudover har han slidgigt i ryggen og et par scolioser.
  Er der nogen der har erfaring om cannabisolien kan hjælpe.
  hilsen Annegrethe

  Svar
  • Jonas

   Hej Annegrethe,
   Jeg kan af egen erfaring sige, at CBD hjælper på søvnen, i hvert fald for mig 🙂
   Med hensyn til parkinson, så har jeg læst, at CBD kan hjælpe betydeligt. Men jeg kender ikke personligt nogen, der har prøvet det.
   Jeg vil råde dig til at spørge dig frem i nogle af de CBD grupper, der er på Facebook. Jeg er stødt på flere i grupperne, der fortæller om hvor meget CBD har hjulpet på deres parkinson.

   Jeg ville ønske, at jeg kunne hjælpe mere.
   Mvh Jonas

   Svar
 6. Jeanette

  Hej
  Jeg vil købe cbd olie , og prøve det , kan jeg godt tage det sammen med valdoxan??
  Mvh Jeanette

  Svar
 7. Jan Eckert

  En i min familie har bøvlet med migræne hele sit liv, og brugte Pamol og lignende, men hun fik så ondt i maven istedet for. Så fik hun muligheden for at prøve Cannabis dråber (CBD-olie) og får nu 1-2 dråber om dagen og nu er hendes migræne næsten helt væk – 1 gang om måneden slipper hun med nu istedet for 2-3 gange om ugen 🙂
  Der er mange andre sygdomme som Cannabis kan hjælpe for og rigtig mange bliver hjulpet 🙂

  Svar
  • Gustav

   Hej hvis man har kronisk mavekramper og betændelse i prostata kan den olie virke

   Svar
 8. Lisa Sylvest Nielsen

  Hejsa. Jeg lider af angst i en svær grad i øjeblikket…så er nu af lægen blev ordineret Sertralin “Hexal” medicin mod angst….. men er skide bange for at tage dem, da der hård medicin… men vil faktisk hører om du kun er på CBD olie mod angst eller om du er på begge? Og tror du at CBD olie alene kan hjælpe på angst eller skal man også være på andet medicin?
  Lisa

  Svar
  • Jonas

   Hej Lisa,
   Jeg tager CBD primært mod min angst, og for mig hjælper det så meget på angsten, at jeg ikke længere har brug for pn og skal nedsættes i min faste medicin. Det er et halvt års tid siden jeg startede, og har fået det meget bedre, blevet mere stabil psykisk. 🙂
   Jeg tager ikke piller mod angst, jeg har gjort førhen og jeg kan sagtens følge dig i, at du ikke har lyst til at tage stærk medicin.
   Jeg vil råde dig til at snakke med en læge eller psykiater og eventuelt snakke med nogen, der har erfaring med at tage CBD og angstmedicin samtidig hvis det er det du overvejer. Som sagt, så bruger jeg kun CBD mod angst og ikke piller, så for mig er det nok bare at tage min CBD.
   Der er nogle gode grupper (forum) på Facebook med mennesker, der hjælper hinanden, og du kan spørge derinde, om der er nogen, der har erfaring med Sertralin og CBD.
   Jeg håber, at du finder en god løsning og ønsker dig god bedring 🙂

   Svar
 9. Charlotte Sander

  Hej Jonas
  Jeg lider af forskellige former for angst og længerevarende stress.
  For nyligt havde jeg et voldsomt angstanfald, der efterfølgende har
  resulteret i, at jeg oplever meget søvnbesvær, og jeg nu ligeledes har angst for at falde i søvn og dødsangst.
  Jeg vil spørge dig, om du kan fortælle, hvor mange % CBD-olie, du startede med dengang, du begyndte at indtage det? Jeg ønsker nemlig, specielt efter at have
  læst din positive oplevelse med CBD-olie, at købe olien, men det er noget af en jungle for mig. Jeg ved fx ikke, om jeg skal starte med 3, 5 eller 10 % CBD-olie.

  Og så vil jeg også lige spørge dig høre om den virksomhed, du køber din olie fra, hedder Yggdrasil? Du har nemlig tidligere her på bloggen henvist til en
  Facebookside, som skulle tilhøre den virksomhed, du bestiller din olie fra. Og da jeg klikkede på linket, kom virksomheden Yggdrasil frem.

  Jeg håber, at alt fortsat går bedre i forhold til din angst.

  Venlig hilsen

  Charlotte

  Svar
  • Jonas

   Hej Charlotte,
   Jeg er ked af at høre, at du er så hårdt ramt af angst. Jeg håber at CBD vil hjælpe dig ligeså meget som det hjælper mig 🙂 Jeg er lige nu i gang med nedtrapning af min faste medicin, netop fordi min CBD hjælper mig så meget.
   Jeg startede ud med en 10% olie, men min dosis er ret lav: jeg tager 2 dråber morgen, og 2 dråber aften.
   Hvis du vil prøve CBD, så vil jeg råde dig til, at starte ud med så lav en dosis som muligt, eventuelt 1 dråbe morgen, og så øge til 1 morgen 1 aften osv, indtil du når den ønskede effekt. Men som sagt, start stille og roligt ud (og lad der gå nogle dage, eller en uges tid, mellem hver gang du øger)
   Når du er så hårdt ramt, så vil en 10% olie være en god idé 🙂

   Ja lige præcis! Jeg køber fra Yggdrasil 🙂

   Ønsker dig god bedring.
   Mvh Jonas

   Svar
 10. Charlotte Sander

  Hej Jonas

  Mange tak for dit hurtige svar og for informationerne vedr. dosering af din 10% CBD olie =) Det er en kæmpe stor hjælp, så tusind tak.
  Og tak – jeg ønsker i hvert fald i det mindste at kunne sove bedre igen.

  Det glæder mig at høre, at du er i gang med nedtrapning af din faste medicin.

  Jeg vil også lige spørge dig, om du oplevede nogen bivirkninger i starten, da du begyndte at indtage CBD olien, såsom hovedine, tørhed i munden, ondt i maven, træthed? Og i så fald, hvor lang tid disse bivirkninger varede? Jeg har nemlig læst, at det kan være normalt at opleve en eller flere af de ovennævnte bivirkninger de første dage efter indtagelse af olien.

  Og jeg vil også lige høre, om du kan huske, hvor lang tid der ca. gik, inden du oplevede en forbedring af dine angstsymptomer? Og kunne sove bedre igen.

  Til slut vil jeg bare lige spørge, om du kan fortælle, hvordan du fandt virksomheden Yggdragsil? Det er bare fordi jeg ikke rigtig har kunnet finde noget konkret om dem på nettet i forhold til bl.a. anmeldelser osv. Normalt kigger jeg altid på anmeldelser af en virksomhed, inden jeg bestiller noget fra den. Men det virker som om, at det generelt er svært at finde anmeldelser om virksomheder, der tilbyder cbd olie.

  Jeg beklager mine mange spørgsmål og takker på forhånd for din tid og svar.

  Mvh
  Charlotte

  Svar
  • Jonas

   Hej Charlotte,
   Jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe dig, du spørger bare 😉
   Jeg oplevede ingen bivirkninger, hverken i begyndelsen eller nu.

   Jeg kan faktisk ikke huske præcis hvor lang tid der gik før jeg kunne mærke en effekt, men der er i hvert fald tale om et par uger, eller måske en lille måned 🙂

   Jeg hørte om Yggdrasil gennem en bekendt. Og så ville jeg give det en chance, og det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde.

   Du må endelig spørge hvis du har flere spørgsmål 🙂 Jeg synes at det er rigtig godt at du sætter dig ind i det. Det gjorde jeg også før jeg startede min CBD behandling.

   Mvh Jonas.

   Svar
   • Charlotte Sander

    Hej Jonas

    Mange tak for det =) Og igen tusind tak for dine svar.
    De gør mig beroliget.
    Jeg har tænkt mig at bestille en 10% cbd olie hos Yggdrasil ligesom du gjorde og bruger nu. Jeg har også haft skrevet til Yggdrasil, og de anbefalede mig faktisk også en 10% cbd olie.

    Jeg ser meget frem til at prøve olien.

    Tak for al din hjælp.

    Mvh
    Charlotte

 11. Marianne Jørgensen

  Jeg er igang med at søge viden om cannabis til epilepsi. Jeg får lamotrigin. Kan man nøjes med cannabis. Jeg er bange for de mere alvorlige bivirkninger ved medicin. Håber at høre fra nogen med nogle erfaringer

  Svar
  • Jonas

   Hej Marianne,
   Jeg har også epilepsi, men tager min CBD for min angst. Men jeg kan fortælle, at det også hjælper på min epilepsi på de dage hvor jeg ikke får nok søvn (Hvor jeg ellers normalt mærker min epilepsi). Min plan er dog ikke at stoppe på min epilepsimedicin.
   Jeg kan sagtens følge dig med hensyn til det at tage stærke piller.
   Jeg vil råde dig til eventuelt at kontakte epilepsihospitalet i Dianalund. De er eksperter på området og kan helt sikkert hjælpe dig.

   Svar
 12. Karsten

  Hej.
  Jeg har bestilt 3% ift. min generaliserede angst.
  Er det for svag en dosis og hvordan skal opstarten være, ved du/i det?

  Svar
  • Jonas

   Hej Karsten,
   Det er et godt spørgsmål. Du kan prøve at se om det er nok for dig. Jeg tager selv en dosis med 10% cbd.
   Det er bedst at starte med så lav dosis som muligt og så trappe op. Start med en enkelt dråbe om morgenen. Efter nogle dage kan du tage 1 morgen, og 1 aften. Så kan du tage den dosis i mindst 1 uge og se om du mærker din ønskede effekt. Hvis ikke så øg med en dråbe mere osv.
   Det tager lidt tid for kroppen at vænne sig til din dosis, så du skal trappe stille og roligt op. 🙂
   Jeg tager som sagt en olie med 10% og min dosis er 2 dråber morgen, og 2 om aftenen.

   Skriv endelig hvis jeg skal uddybe det.
   Jonas

   Svar
 13. Mig

  Hej Jonas.

  Jeg bestiller iaften cannabis olie sammen med min søsters kollega.

  Nu har jeg læst olien har virket på din angst.

  Jeg har gået hjemme i 2 år pga rigtig meget angst og depression. Har rigtig meget angst når der er mange mennesker til stede, og går sjældent ud og spiser da jeg får angst anfald. Har ikke haft et job længe da jeg har arbejds-angst også, pga menneske mængden.
  Jeg er i den tilstand at jeg snart ikke længere ved hvad jeg skal gøre. Har gået til 2 psykologer, psykiater, akupunktur osv. Intet hjælper.

  Derfor vil jeg spørger dig på hvilken måde olien har hjulpet dig på?

  Jeg vågner tit om morgenen og er depressiv og har et sus i maven pga morgenangst. Derfor vil jeg hører hvilken måde olien har hjulpet dig på din angst? Er det både i hverdagen og den sociale angst det har hjulpet dig på?

  Mvh

  Svar
  • Jonas

   Hej,
   Undskyld det lidt sene svar, jeg har haft gang i en hel del. 🙂
   For mig hjælper CBD’en helt klart både i hverdagen, men også i de pressede situationer hvor jeg førhen næsten altid fik angst. Det kunne være i køen når jeg købte ind, eller at gå i blandt mange mennesker, men også når jeg er på – Når jeg er social.
   CBD’en gør at jeg er meget mere rolig, og der skal mere til at stresse mig. Jeg er glad for at jeg sprang ud i det. Planen er ikke at jeg skal være på CBD resten af livet, men at jeg trapper ud når jeg er blevet fri for, eller delvis fri, for min faste medicin.
   Skriv endelig hvis du vil vide mere 😀

   Kh Jonas

   Svar
 14. Noomi

  Hej.
  Jeg har igennem en årrække lidt af depression og angst (generaliseret ). Jeg får 60 mg citalopram og mellem 60 og 80 mg Propranolol om dagen. Har du nogen viden om at det er godt at kombinere? Og når man starter på olien Hvordan så med medicinen. Skal man aftrappes? E r jo svært at tale med lægen om når canabis ikke er lovlig endnu.
  Mvh N

  Svar
  • Jonas

   Hej Noomi,
   Jeg vil helt klart anbefale dig at snakke med din psykiater, eller læge om medicin og CBD. Jeg snakkede med begge inden jeg startede på CBD. Ingen af dem fraråd mig at starte, de sagde begge, at det var et forsøg værd hvis jeg var opsat på det. 🙂

   Jeg tager stadig min faste medicin, og har gjort det siden jeg startede på CBD, men jeg er gået ned i dosis af min faste medicin (Zyprexa) og har kun taget pn 2 gange siden april. Så lige nu er jeg på nedtrapning og håber at jeg, på sigt, helt kan blive fri for pillerne og CBD’en.

   KH Jonas

   Svar
 15. Michael

  Hejsa 🙂

  Jeg lider meget af angst og stress og har også meget søvnbesvær.

  Hvilken CBD olie skal jeg have og hvor mange % ?

  Modtager erfaringer og svar med kyshånd 🙂

  Svar
  • Jonas

   Hej Michael, 🙂

   Jeg startede selv med en olie på 10% CBD, og det er stadig den jeg tager i dag. Olien hjælper primært mod min angst. 🙂

   Jeg vil anbefale at starte med en olie på max 10%, måske en på 5%. Og starte ud med en enkelt dråbe morgen, og en aften. Og så øge din dosis efter en lille uge, og igen (hvis du får brug for det) efter en lille uges tid indtil du mærker effekten.

   For mig er en dosis på 2 dråber morgen, og 2 aften nok. Hvis jeg er i en hård periode, så øger jeg dosis en smule.

   Skriv endelig hvis jeg skal uddybe noget, eller hvis du har flere spørgsmål 🙂

   Svar
 16. Michael

  Hej Jonas , hvor køber jeg den olie som du anbefaler 10 procent ? Hvis det er nemmere må du gerne ringe til mig 29 82 14 54 mvh Michael

  Svar
 17. Line

  Jeg kæmper meget med Aspergers syndrom i svær grad, angst, tankemylder, søvnløshed, stress og depression. Har læst så meget om CBD dråber, og vil utroligt gerne prøve det. Mon det kan hjælpe mig lidt med de ting jeg kæmper med?

  Svar
  • Jonas

   Hej Line,
   Undskyld det sene svar, jeg har været på miniferie denne uge 🙂
   Personligt ved jeg hvor meget CBD kan hjælpe på angst. Det gør en verden til forskel for mig.
   Jeg har snakket med andre, der har god effekt mod søvnløshed og stress. Men det mærker jeg ikke noget til, har stadigvæk dage hvor jeg kan have svært ved at sove hvis jeg har været ekstra social.

   Jeg betragter CBD som medicin, og medicin virker forskelligt fra person til person da vi alle er unikke. For nogle virker det ikke. For andre kan det gøre en kæmpe forskel.

   Jeg tænker at det er værd at prøve af. 🙂 Jeg er rigtig glad for at jeg gav det cbd en chance. Men vær opmærksom på at olien skal være med max 0.2% THC 🙂

   Håber at det kan hjælpe, ellers er du meget velkommen til at stille flere spørgsmål 🙂

   Svar
 18. Benjamin

  Hej
  Jeg er virkelig glad for å høre at du har haft gavn af cbd olie. Jeg bruger nå pregablin 25 mg, tre ganger dagligt mod angst og PTSD.
  Jeg vil blot høre om man kan kombinere cbd olien med den medicin jeg tager nu?

  Svar
  • Jonas

   Hej Benjamin,
   Jeg vil råde dig til at snakke med din læge og/eller psykiater.
   Personligt, så har jeg ikke haft nogle problemer med at kombinere Zyprexa og CBD, men jeg har ingen erfaring med Pregablin.
   Du er meget velkommen til at skrive igen hvis du har flere spørgsmål og hvad du finder ud af med olien 🙂

   Mvh Jonas

   Svar
 19. Jytte

  Hej Jonas
  Jeg er begyndt at tage 3% canabis olie igår p.g.a angst
  Er det en for svag?
  Hvor mange dråber mener du jeg skal tage

  Svar
  • Jonas

   Hej Jytte,
   Det er svært at sige hvilken dosis der er den rette. Vi er alle forskellige, så der er ikke én dosis, der passer til alle. 🙂
   For mit vedkommende er 10% perfekt til mig. Andre skal helt op på 30%. 🙂

   Jeg vil anbefale at du øger din dosis 1 gang om ugen indtil du mærker den ønskede effekt. Hvis det viser sig, at du skal tage mange dråber for at opnå den ønskede effekt, så vil jeg anbefale at købe olie med en højere procent.

   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

   Mvh Jonas

   Svar
 20. Robin Hansen

  Hej Jonas,

  Kan du give os alle en opdateringen på, hvordan det er gået med CBD olie siden dette indlæg blev skrevet sidste år?

  Jeg tager selv den schweiziske CBD olie fra Formula Swiss (https://dk.formulaswiss.com) i 5% koncentration med fem dråber morgen og aften. Det har virker rigtig godt for mig.

  Svar
 21. ann-marie jensen

  hej jeg har slidgigt i ryg og hofter men samtidg tager jeg 20 mg cipramil dagligt og blodtryks piller candamox 16 mg kan jeg tage olie cbd olie som man ikke bliver skæv af

  Svar
  • Jonas

   Hej Ann-Marie,
   Du kan sagtens finde CBD olie, som du ikke bliver skæv af. Olien skal have et THC indhold på max 0.2%.
   Skriv endelig hvis du vil vide mere 🙂

   Svar
 22. Helene

  Hej Jonas,
  Hvis man har en olie med 3%, kan man så bare tage dobbelt så mange dråber af den (vil det gi det samme, som hvis man havde en med 10% eller 15%? Hvis du forstår hvad jeg mener..
  og så lige et spørgsmål mere, på cannols side, står der at den med 10% er uden tch. Men lidt tch er der vel i? Altså det tilladte..

  Mvh Helene

  Svar
  • Jonas

   Hej Helene,
   Det kan du sagtens. Hvis du har en olie på 3% og vil have den samme effekt som en på 6%, så kan du tage dobbelt så mange dråber af den Og vil du opnå samme effekt som en på 10%, så kan du tage 3x så mange dråber. 🙂
   Da jeg købte fra Cannol havde olien det tilladte antal THC. Kan godt se, at de nu skriver at deres olie er helt uden THC. Det undrer mig lidt..
   Men kan fortælle, at jeg aldrig havde problemer med den tilladte % THC. (Jeg kan godt blive dårlig af THC, men mærker intet når der er tale om så lidt.)

   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål, eller hvis der er noget jeg skal uddybe 🙂

   Jonas

   Svar
   • Helene

    Hej igen Jonas ☺️
    Jeg har nemlig den med 3%. Så hvis jeg tager 3 dråber af den, så svarer det til at tage en dråbe med 9%. Er det korrekt?
    Jeg har svær stress/angst. Så hvis nu jeg skulle ha samme mængde som dig, så skulle jeg tage 6 dråber 3% om morgenen og 6 dråber igen om aftenen, ikk? ☺️

   • Jonas

    Hej Helene 😊
    Det er helt rigtigt. Hvis du vil tage samme dosis som jeg, så skal du tage 6 dråber morgen, og 6 dråber om aftenen af din 3% olie 😊

 23. Eren Yılmaz

  Hej alle

  Vil gerne dele min oplevelse.

  Jeg er 31år
  Jeg har slidgigt altså degenerede disce i nakken. Og har stiv nakke hver morgen og smerter. Jeg har siddet på kontor i 9år og det hjælper såfremt ikke på mine smerter. Jeg er opmærksom på min siddestilling osv osv..

  Jeg har taget tramadol i over 2år 1 pille om morgenen 50mg
  Det er en vidunderlig pille den fjerner smerten, jeg sover bedre og er fuld koncentreret på arbejde. Faktisk har jeg bemærket at min koncentrationsevne og humør stiger til 400procent! Så det er pragtfuldt! Men hvad så? Skal jeg tage denne pille hele mit liv og lade dem ødelægge mig stille og rolig?
  Nej.
  Jeg har flere gange prøvet at lade være med at tage den uden held. 2. dag allerede kunne jeg ikke sove om natten pga. Abstinenser.
  Så jeg har været nødsaget til at fortsætte. Min læge har givet mig nogle “gamle søpiller” for at gøre mig træt om natten og hjælpe med at falde i søvn. Det har ikke hjulpet. Jeg har prøvet at drikke urtethe osv.
  Så hørte jeg om cannabis. Jeg undersøgte og undersøgte. Så bestilte jeg 10% cbd olie fra mærket Enecta. Jeg har taget det fyraften og inden jeg skulle sove i 7dage nu. Og har samtidig været pillefri i de 7dage 😇.
  Jeg vil ikke olien om morgenen da jeg har prøvet det 1 gang og følte det gjorde mig træt. Og fordi jeg allerede er træt fordi jeg ikke tager tramadol så vil jeg ikke gøre mig mere træt. Jeg tager istedet for en gerimax energipille.
  Så jeg har absolut på kort tid haft succes med cbd olien. Jeg har nu købt den store koncentreret fra Enecta på 24% til Ca 100euro. Hvis i ved hvor man købe bedre og billigere evt så giv endelig besked.

  I er velkommen til at stille mig spørgsmål også, fang mig på mailen. 😇

  Jilmaz@outlook.dk

  Svar
  • Jans

   Super dejligt at høre dine positive erfaringer og hvordan det også har gavnet dig med brugen af CBD Olie! – Jeg har selv læst denne CBD Guide på https://cbdforum.dk/blog/cbd-guide-2020/ og må indrømme at det virkelig er utroligt hvad cannabis rent faktisk kan bidrage med af positive ting.

   Svar
 24. Peter

  Kan se at der er mange der har spørgsmål om cannabisolie og virkning i forhold til forskellige problemer. Vi har solgt cannabisolie til Danske kunder i snart 5 år, og har derfor stor erfaring fra de tilbagemeldinger vi får fra vores kunder, og de resultater vi selv oplever. Se evt mere på https://prof-cbd.dk hvor der er en mail i kan skrive på.

  Svar

Skriv Kommentar

Din email og IP-adresse vises ikke offentligt, men kan ses af Outsideren og forfatteren, som har skrevet bloggen.